Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buurtleven Accessoires

Nederlandse versie De Sims 3 Buurtleven Accessoires is in huis

Kyta heeft de nederlandse versie van De Sims 3 Buurtleven Accessoires en heeft van alle spullen uit de box wat scans gemaakt.

Heb je dit accessoires pakket ook al dan kun je dat melden op ons forum.

| Het grote ‘Ja ik heb De Sims 3 Buurtleven’ topic! |

Binnenkort vind je op Sims Nieuws een review: we hebben van alle uitbreidingen en pakketten al reviews gemaakt dus deze komt er ook weer een review.

12 gedachtes over “Nederlandse versie De Sims 3 Buurtleven Accessoires is in huis”

 1. Evelien

  Veel plezier ermee! ik baal als een stekker want ik ben op vakantie. dus kan ik hem pas vrijdag/zaterdag gaan halen. pfff… en dan te bedenken dat ik helemaal geen vakantie-mens ben! 🙁

  1. hiki

   Ik wacht rustig tot die in de brievenbus valt. Voor Levensweg ben ik de stad ingeweest hier in Amsterdam. Kids achter de kassa stonden elke keer vreemd te kijken dat een oude man zo zat te zeuren / smeken om een computer spelletje ROFL dus dat doe ik niet meer.

 2. Simandcool

  @Hiki Ik bestel ze nooit, maar koop ze in de winkel. Staan mensen soms ook even raar te kijken als een jongen van 16 de sims gaat kopen al hoewel ik het normaal vindt dat mensen gewoon spellen kopen die zij leuk vinden 😮

  Ik wil ‘em ook 🙁 Morgen even kijken of ie er is. Kan ik spelen voordat ik op vakantie ga 😀

  1. cee

   haha, staan ze al te kijken als iemand van 16 de sims koopt? joh, ik ben bijna 30 jaar ouder en koop met groot enthousiasme het spel gewoon in de winkel. ik heb maling aan eventuele verbaasde blikken, maar t valt me niet es op hoor.

    1. sim-sven

     Zelfs ik word raar aangekeken als ik De Sims koop, terwijl ik 13 ben en dus de gemiddelde spelers groep. Ik zou het eerder gek vinden als er een 4 jarige naar vroeg, maarja wie ben ik?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>