Nieuwe review van Hidden Springs door SimsPlanet2

Geniet van de natuur bij de rotsachtige kust of maak een wandeling naar bergtoppen met uitzicht over de omgeving. Het dorp bestaat uit een klein, compact centrum en een aantal buurten, waaronder een bosachtig gebied met knusse goedkopere houten huisjes en een ander gedeelte met grote dure villa’s. Gelukkig zijn niet alle huizen in de buurt bewoond. Daardoor is het mogelijk om nieuwe Sims in de buurt te laten trekken.

| SimsPlanet2: Hidden Springs review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

  1. Dan blijf ik toch benieuwd naar de ski lounge, ik kan het nergens vinden .Wie wel ?Want ook hier weer is de vertaling dat er een ski lounge is .Verder vind ik het heerlijk spelen in deze wereld, veel groen en alles dichtbij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *