Vraag en antwoord met Thomas Day over geluidseffecten in Beestenbende

EA heeft een nieuw vraag en antwoord artikel online gezet, waarin met Thomas Day gepraat wordt over de geluidseffecten in De Sims 3 Beestenbende. Hij en zijn team hebben ervoor gezorgd dat de dieren in het spel een uniek geluid hebben.

1. Why did the team decide not to use all real animal sounds?

It would be very difficult for real animals to bring the necessary emotional content that a human actor can. A great example of this is asking yourself: how do you get a horse, dog or even a cat into a recording booth and then direct it to be happy, sad, mad, or affectionate? Human actors can bring the emotional range that would be difficult to get out of a live animal or cut from a sound effects library. That’s why we choose to put the two together.

| Lees de rest van het artikel op InfiniteSims |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *