Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Magazines

Living Sims magazine nummer 24 is online

Nummer 24 van het online magazine Living Sims is er. Dit keer maar liefst 184 pagina’s met allerlei leuke finds voor De Sims 2 en De Sims 3, en veel interessante artikelen over reizen, huizen en inrichten.

This issue is all about travelling the world. We peek into a very cool house in China, chill at a Bali resort and visit an exclusive Costa Rican Hideaway. Of course, we have the usual amazing finds and our lovely Miss Bella doesn’t disappoint with her brilliant decorating tips.

| Living Sims – issue 24 |

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

Een gedachte over “Living Sims magazine nummer 24 is online”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>