Living Sims magazine nummer 24 is online

Nummer 24 van het online magazine Living Sims is er. Dit keer maar liefst 184 pagina’s met allerlei leuke finds voor De Sims 2 en De Sims 3, en veel interessante artikelen over reizen, huizen en inrichten.

This issue is all about travelling the world. We peek into a very cool house in China, chill at a Bali resort and visit an exclusive Costa Rican Hideaway. Of course, we have the usual amazing finds and our lovely Miss Bella doesn’t disappoint with her brilliant decorating tips.

| Living Sims – issue 24 |

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Magazines

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *