Skypen met de Beestenbende Producers – V&A

Op dinsdag 20 september was er van 17:00 uur tot 20:00 – Nederlandse tijd- een Skype chat met drie producers van de Sims 3 Beestenbende. Wij als Sims Nieuws kregen 15 minuten de tijd om live te skypen met de producers en mochten vragen stellen! Daarvoor hadden wij jullie hulp natuurlijk nodig , want door jullie komen de beste vragen! Ik begon na het voorstellen, gelijk twee dingen recht te zetten waar veel verwarring over was: Kunnen dieren mee op vakantie? En kunnen ze allergieën krijgen op PC en Console?

Moet je een puppy zindelijk maken?

Ja, je kan je puppy of kitten zindelijk maken, anders plassen ze binnen in huis (dit kun jezelf ook onder controle hebben, dus als je huisdier eens stout wilt zijn kan hij gewoon binnen plassen). Je kunt je hond uitlaten en je kat op de kattenbak zetten.

| Sims Nieuws: Skypen met de Beestenbende Producers – V&A |