Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

[REMINDER] Hidden Springs nu nog met korting in De Sims 3 Store

Hidden Springs, de nieuwe officiële buurt voor De Sims 3 is nu te koop op de Sims 3 Store voor 2250 Simpoints. Na 24 september 2011 zal de buurt 2450 Simpoints gaan kosten.

Ga vandaag nog een nieuwe wereld verkennen en ontdek Hidden Springs!

Hidden Springs oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op beroemdheden en rijken die er ontspanning zoeken en aan de sleur willen ontsnappen. Ze kunnen geen weerstand bieden aan de verhalen over de schijnbaar magische krachten die in de bossen en waterplassen ronddwalen. Sommige stedelingen die in de bossen wonen doen heel geheimzinnig en lijken een lichtgroene kleur te hebben. Zou er echt sprake zijn van magie?

Vanuit Hidden Springs kun je langs de oevers van het meer lopen, ontspannen in een luxe kuuroord of skihut, door de bossen struinen en zelfs een oude geheimen aan het licht brengen in het Museum der Magie en Bovennatuurlijke Zaken. Wat ga jij ontdekken in Hidden Springs?

| De Sims 3 Store: Hidden Springs |

4 gedachtes over “[REMINDER] Hidden Springs nu nog met korting in De Sims 3 Store”

  1. Iris

    Is het ook! Ik moest zelf een tientje bijleggen omdat ik nog wat punten had van de uitbreidingen.
    Na heel lang gegepraat te hebben met m’n zusje of we nog die tien euro er voor over hadden of niet, werd m’n vriendje er gek van en gooide een tientje op tafel “Hier, koop maar gewoon!” XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>