Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Met 1 klik het laatste nieuws over De Sims

Word het je allemaal een beetje teveel? Ben je te lui om te scrollen op onze homepage?
Of ben je gewoon te druk met andere dingen? Maak dan gebruik van ons nieuwsoverzicht!

| Het Sims Nieuws nieuwsoverzicht |

Sims Nieuws: je kunt gewoon niet zonder!


PS: jullie zullen wel zien dat we de afgelopen week wat minder nieuws hebben gebracht dan jullie gewend zijn van ons. Alle teamleden hebben een erg drukke zomer achter de rug met al het nieuws over De Sims en moeten weer erg wennen aan de combinatie van school, privé dingen en werken aan onze site. Maar dat komt allemaal wel weer op z’n pootjes terecht en we hebben in ieder geval de belangrijkste nieuwtjes wel gemeld.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>