De paarden uit De Sims 3 Beestenbende

Met het online komen van de Creëer een Huisdier tool kunnen we al mooi zien hoeveel paarden, honden en katten er standaard in De Sims 3 Beestenbende zullen zitten. We hebben voor jullie vandaag alle standaard paarden op een rijtje gezet. De rest van de dieren zetten we later online.

Deze standaard paarden kun je natuurlijk met de Creëer een Huisdier tool helemaal bewerken zodat je ook nog eens jouw eigen unieke paard kan maken. Als De Sims 3 Beestenbende eenmaal uit is kun je natuurlijk ingame alle standaard dieren ook nog aanpassen.

Wat is jouw favoriete paard uit dit rijtje?

18 reacties

  1. Zit er in Sims 3 beestenbende voor de PlayStation 3 ook paarden, want ik heb namelijk alleen honden en katten en ook geen vogels ofzo.

    1. Weedje dat had ik nou ook gedaan. ik denk er zitte paardenn inn zitten er alleen honden en katte in. 57 euro voorbetaaltt. pff. Ennn verw8 ook reptielenn enn vogels maar die sitten er ook niet inn!. ik hoopdatt er eenn Packk komm dat je nog paarden ken kopenn. pff.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *