Sims International Film Festival (SIFF): de winnaars

De winnaars van het derde Sims International Film Festival (SIFF) zijn bekend en een van de winnende machinima’s is Generations van Charismatic789 en deze machinima heeft de prijs voor Best Overall Film gewonnen.


https://youtu.be/p_dhshHwwXE

Een van de andere winnaars is Hikari Creations, die we allemaal wel kennen als Hikari-desu op ons forum, haar Pure Imagination machinima heeft de prijs voor Best New Director gewonnen en een 2e plaatst in Best Music Video categorie. Gefeliciteerd Hikari-desu!

Alle prijswinnaars en meer achtergrond informatie kunnen jullie vinden in een speciaal Simatography (online) magazine.

| Simatography Mag SIFF edition Fall 2011 |

Meer over het Sims International Film Festival (SIFF) vind je in deze berichten op onze site.

14 reacties

 1. gefeliciteerd! 😀
  -Hikari is trouwens wel een ‘zij’ en geen ‘hij’ aangezien er: “zijn Pure Imagination machinima” 😉

 2. Wauw, super bedankt allemaal ^^ En ik ben idd een meisje, maar maakt niet uit XD
  Ik wil ook iedereen die gestemd heeft bedanken, het betekent erg veel voor me. 🙂

  @ BEESTENBENDE: Als je die film bedoelt die hier in het bericht is gezet: Die is niet van mij 😉 Die van mij is een musicvideo. 😛

 3. Sorry: zijn is nu in haar veranderd en als compensatie voor de fout van mij is Pure Imagination nu ook in post embedded 😉

  1. Dit heb ik niet van glee. 😉 Ik begrijp wat je bedoelt, het liedje is idd ooit op tv geweest, maar ik kijk het super lang niet meer dusja. ;)Bovendien is dit gezongen door Maroon 5. 🙂
   Ik ben erop gekomen toen ik een reclame zag van een nieuw programma op discovery channel. het was iets met diepzeedieren, en daar hadden ze het liedje van sjakie & de chocoladefabriek bij gebruikt omdat de dieren er erg bijzonder uitzagen. Later die middag zocht ik het liedje op op youtube om gewoon eens herrinneringen op te halen. Toen werd ik verwezen naar de versie van Maroon 5, en kreeg ik allerlei ideeen over een nieuwe machinima. Eerst was ik van plan om een gigantische snoepwereld te bouwen, net zoals in het boek en in de film, maar daarna besloot ik dat wat ik nu heb gedaan wat origineler zou zijn. Ik ben gelijk begonnen met het character design. Toen ik daar net mee was begonnen gingen we op vakantie, en tijdens de vakantie heb ik me in een impulsieve bui ingeschreven.
   Zo, een heel verhaal XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *