Poll: De Sims 3 Beestenbende komt al snel, ben jij ook zo zenuwachtig?

We hebben tot de release van De Sims 3 Beestenbende op donderdag 20 oktober een nieuwe poll voor jullie. Zijn jullie ook zo zenuwachtig voor de release? Wij als Sims Nieuws team in ieder geval wel!

De uitslag van onze ‘Heb jij de Creëer een Huisdier tool al uitgeprobeerd?‘ poll vind je in ons polls archief, iedereen bedankt voor het stemmen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

18 reacties

  1. Dankzij die demo werkt mijn spel niet meer, dus ik hoop dat door het installeren van de nieuwe uitbreiding ik eindelijk weer de Sims 3 kan spelen. Ik ben maar tijdelijk overgestapt naar de Sims 2, maar dat is toch niet hetzelfde…..

  2. ik wil spijbelen als die uitkomt maar gelukig ben ik die donderdag om 10 voor 1 uit YES IK HEB LUKKY!!!!!!!!! dus dan kan ik hem meteen halen YES!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeeeej en ik ga dan NIET lunchen hhah dan verhoger ik dat is niet slim maar ik moet hem hebben n geloofik heel erg zenuwachtig !!!! waaaaaaaaaaaaaaaaa

    1. Ja.. dat merken we.. xP ik hier zit ook al heel de dag druk te doen, terwijl we nog 11 dagen moeten wachten.. 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *