IGN over De Sims 3 Beestenbende (consoles)

The puppies and kittens are cute, so if you’re the kind of player that secretly owns (and loves) Kinectimals, feel free to jump into the world for that reason alone. But the depth of sharing, customization and sheer life options are quite staggering when it comes down to the standalone version of the game on consoles. If you’re interested in a strategy game with depth and customization (and adorable puppies), you may want to take The Sims 3: Pets for a stroll.

| IGN: The Sims 3: Pets on Consoles Keeps the Complexity |

1 reactie

  1. De pups en kittens schattig zijn, dus als je het soort speler die in het geheim bezit (en houdt) Kinectimals, voel je vrij om in de wereld springen om die reden alleen. Maar de diepte van het delen, maatwerk en pure leven opties zijn vrij onthutsend als het gaat om de standalone versie van het spel op de consoles. Als u geïnteresseerd bent in een strategie spel met diepgang en maatwerk (en schattige puppies), kunt u The Sims 3 te nemen: Huisdieren voor een wandeling

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *