De Sims Netlog over paarden in De Sims 3 Beestenbende

De officiële De Sims Netlog heeft een leuk artikel online gezet voor alle Simmers die volgende week meteen met de paarden in De Sims 3 Beestenbende aan de gang willen. Het is zeer de moeite waard om eens goed te lezen zodat je meteen aan de gang kan als De Sims 3 Beestenbende volgende week op je eigen computer staat.

Ruitervaardigheid
De ruitervaardigheid komt van pas wanneer Sims paarden willen berijden of trainen. Het doel is om paardenliefhebbers te belonen voor hun toewijding aan hun paardenmaatjes. Door de ruitervaardigheid te ontwikkelen, zullen je Sims gebruik kunnen maken van nieuwe interacties.

Er zijn een paar manieren waarop je de ruitervaardigheid onder de knie kunt krijgen. Allereerst kun je ruiterboeken lezen. Deze boeken zijn te koop bij de boekhandel. Ook kun je paardrijles volgen op de manege.

Als je Sim graag de handen uit de mouwen steekt, kun je er ook voor kiezen om meteen te leren paardrijden door op de rug van je paard te springen en een ritje door de stad te maken. Met de interacties als ‘trainen voor sprongen’ of ‘trainen voor race’ kun je de ruitervaardigheid ook verder ontwikkelen.

| De Sims Netlog: De Sims 3 Beestenbende: Nadere uitleg over paarden. |

Ik denk dat er de komende dagen ook artikelen van EA Benelux online komen over honden en katten? We zullen het vanzelf wel zien.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *