23 reacties

  1. Inderdaad. Ik weet ook zeker dat mijn sim een paard of hond of whatever in de achtertuin gaat hebben. Btw die nieuwe haarstijlen en kleding zijn ook geweldig. Je kan echt zien dat EA heel hard heeft gewerkt!

   -xx-

  2. hiki ik heb nog 1 vraag ik weet niet of jij dat weet maarja..
   Als je bijv. naar wedstrijden gaat met je paard is er dan een trailer ofzo of moet je er echt heen rijden

   1. Ik heb zelf niet echt veel gespeeld: andere teamleden wel. Maar je kan er naar toe rijden op paard of je Sim neemt dan een taxi en dan verdwijnt je paard even tot je bij de manage bent.

    Paard zit dan volgens mij in je Sims inventaris. 😀

 1. Prachtige screenshots. Mijn Sims gaan hier ook zeker weten wonen. Ik werd Sunset Valley al een beetje zat, waar ik al vanaf het begin in speel. Ben nooit echt een andere buurt in gegaan tot aan nu!

  Ik kan niet meer wachten! 😀

 2. Zelf hou ik meer van bridgeport ja, maar deze stad is natuurlijk echt voor dieren, en ik denk dat ik al mijn sims wel een lief beestje ga geven..

 3. Ik hou wel heel erg van zo’n lekker boerendorpje ik woon zelf ook in een uitgestorven dorpje dus jaa,, echt hartstikke leuk die screenshots..
  En ik vind de sims nu even nieteens meer leuk als je denkt dat je straks van die leuke diertjes kan hebben…
  Dat heb ik eigenlijk altijd een paar dagen voordat er een nieuw uitbereidingspakket uitkomt anders blijf je heel de tijd dezelfde dingen doen,, -xx-

 4. @evdplas jaa.. das waar..
  Kan je als je in een stad zit en bijv. familie van je sim woont in een andere stad, kan je dan op visite naar die andere stad? ik wil me sim met haar vriend naar deze nieuwe stad verhuizen maar dan ziet ze haar familie nooit meer 🙁

 5. Ik houd niet echt van de stad als Bridgeport, vind ik zo grauw en kleurloos. Daarom speelDE ik ook altijd in SV, maar nu gaat dat heel lang AP worden 😀

 6. Ik kan niet vinden waar ik een paardenstal kan kopen die kant en klaar is, die ze op de manege wel hebben. De balkon om overheen te springen voor paarden kan ik ook niet vinden. Kunnen jullie me helpen?

 7. Bedankt voor het schrijven van zo’n goede post. Taxi verhuur is inderdaad groeit goed schaal en internet is een goed medium om hetzelfde te vinden. Ik ben blij om je blog te vinden en heeft geabonneerd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *