Amerikaanse release dag van De Sims 3 Beestenbende

Vandaag is het dan zover: in Amerika, en wie weet ook wel elders in de wereld, is het de release dag van De Sims 3 Beestenbende. Voor ons in Nederland en België is het nog 2 dagen wachten tot de officiële release dag.

We weten dat veel van jullie echt niet meer kunnen wachten en alvast op de fiets de Nederlandse en Belgische winkels gaan afzoeken om te kijken of De Sims 3 Beestenbende daar al te koop is. En er is een grote kans dat dat wel ergens mogelijk is, want er zijn altijd wel winkels die voor de officiële release datum de game al gaan verkopen.

We hebben jullie de laatste maanden goed op de hoogte gehouden van al het nieuws, de lekkerste feitjes & weetjes, de mooiste screens en de leukste video’s rondom De Sims 3 Beestenbende en zelfs al 3 previews gemaakt. Dus als jullie die nog even willen nalezen, wachtende op de uitbreiding waar iedereen zo opgewonden over is, dan zijn hier nog even de links:

| 18 augustus 2011: De Sims 3 Beestenbende preview (Gamescom 2011) |

| 13 september 2011: De Sims 3 Beestenbende preview (Utrecht) |

| 13 oktober 2011: De Sims 3 Beestenbende preview door Xelles |

46 reacties

 1. Ik wacht netjes op de post aanstaande donderdag. Ik zoek nooit in winkels en de laatste keer dat ik dat deed was traumatisch voor me 🙁

  Verder ben ik wel blij dat het spel er eerder is in Amerika: kunnen ze mooi de grootste problemen oplossen of uitleggen voor wij het spel kunnen installeren 😉

   1. De mensen achter de kassa’s van verschillende winkels zaten me echt vreemd aan te kijken. Ouwe man die zeurt om De Sims 3 Buurtleven (2 dagen voor de release) … ROFL

 2. Wojo, ik kan echt niet meer wachten tot het zover is!! Ik wil het spel ZOOOO graag hebben 🙂 De laatste dagen zijn altijd de zwaarste loodjes om af te leggen, erg irritant. En ik word ook maar niet gebeld om te werken waardoor de tijd misschien nog wat sneller kan gaan, bah.. Maarja we komen er wel doorheen.

  For the people in America: have fun! 🙂

 3. Bedankt aan de Simsnieuws leden die al deze nieuwtjes en previews hebben gepost! Tot zover kon je hier het meeste nieuws vinden over deze uitbreiden van alle sims-fansites in de Benelux.

  1. Thanks jelle, ik heb er een berichtje van gemaakt. Ik zat net te zoeken en kon niks vinden. Gelukkig zijn jullie er altijd om ons te helpen :thumsup:

 4. Ik wacht maar netjes op de post, geen zin om het winkelcentrum af te struimen als ik hem toch heb besteld x’D. Kan niet meer wachten 😀

 5. Idd, de laatste paar dagen sucks.. ‘T werkt me op de zenuwen om nog rustig wat te doen op een ‘normale’ dag ;P

  Vandaag nog vervelen, morgen vervelen, morgenavond slecht slapen. 🙁 Tussendoor maar saai sims gaan spelen, naja ik kan nu nog genieten van Sims zonder dieren, *Ahum* 🙁

 6. Ik heb hetzelfde, Manouk. Ik verveel mij ook altijd de laatste dagen en slaap er ook slecht door. Omdat beestenbende dan al in mijn hoofd zit en ik het zou willen spelen maar dan bedenk ik me ineens dat ik ‘m nog niet heb, haha.

 7. Haha inderdaad! Ik moet vandaag werken, maar ik ga morgen alvast mijn ’testsim’ voor beestenbende maken en opslaan in CAS 😛 Kan ik lekker snel beginnen als ik hem binnen heb..

 8. oneerlijk dat het daar eerder is. xd
  btw als je bij orgin besteld hebt, komt ‘ie dan ook meteen de 20’ste aan of een of meerdere dagen later?

 9. Email van Bol.com aan AnsjJ2

  Geachte mevrouw

  U geeft aan dat u het spel ‘De Sims 3 beestenbende limited edition’ niet meer op onze website ziet staan.

  Dit klopt omdat wij maar een aantal spellen beschikbaar hebben en deze nu allemaal gereserveerd zijn is het niet meer mogelijk voor klanten die nog geen reservering hebben om het spel nog te bestellen.

  U krijgt het spel thuis gestuurd zo vlug wij deze binnen hebben.

  Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Bol.com

 10. ik w8 ook gewoon ff op donderdag maar 1 tip gaa zoveel mogelijk leuke dingen doen dan vergeet je dattie pas over 2 dagen komt xD maarr donderdagdonderdagdonderdag dan istie der maar heb ik hem waarschijnlijk nog niet 🙁

 11. @ Patricia, jaa, ik lig ’s nachts alleen maar te draaien en te draaien, pff EA, het is heel vermoeiend om ons nog te laten wachten haha. 😛

  Ik kom steeds meer engelse site’s tegen met informatie over de game, en mijn god, hoe VET is deze game. 😀

  Ik kan jullie zeggen, dit word echt DE sims uitbreiding van alle jaren. :DDD

  Heb er zoooo’n zin in.

  @ hiki, maar nederland krijgt toch eerst alleen maar de LE binnen in elke winkels?

  zodra die is uitverkocht dan komt de gewone versie toch?
  heb hier veel over gelezen maar wat nou echt het antwoord hierop is, ik weet ’t niet 🙁

 12. LE kun je bestellen bij winkels en ook gewoon kopen bij winkels, alleen in Nederland en niet in België. Op = op en dan krijg je de gewone versie.

 13. Iedere winkel in Nederland krijgt inderdaad de LE editie die verkopen ze eerst en daarna de gewone !!!

  EN bij Intertoys kun je 2 uitbreidingen NAAR KEUZE kopen voor 50 euro dus als je dan beetje slim bent ga je dan met een vriend(in) daarheen bespaar je toch allebij 10 euro

 14. Jolly, Mediamarkt waar? Welke stad? (Heb gratis ov, ik ben nog wel zo gek daarheen te reizen xD) En is het de LE?

  AAahahhhhh Kan niet meer wachten!

 15. Oh en trouwens het is niet de limited edition, staat wel in het krantje, maar het is een fout in het krantje. Maar goed zoveel extra’s zit er toch niet bij.. kun je vast wel ergens downloaden

 16. Leeuwarden, Pff das wel heel ver! Hoop wel gewoon dat hij er morgen gewoon in Den haag ligt! Bedankt iig! En grom! Zet het dan neit in het krantje!

 17. Ja ik had even gebeld vanmiddag omdat er geen datum in het krantje stond. En hij was er!! Hoop dat ie er bij jou ook is morgen!

 18. @Jolly, ik heb de Mediamarkt ook gebeld, en die zeiden dat de LE alleen online te bestellen is, en dat de LE niet in de schappen in de Mediamarkt ligt?

  Huh?

 19. Ja dat staat inderdaad in het krantje, alleen is het een fout in het krantje, zelf gehoord bij Mediamarkt vandaag. Dus de gewone editie is 22 euro, LE is niet bij mediamarkt in de winkel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *