Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3 Beestenbende: beroemdheden en hun huisdieren

People Magazine heeft een serie online gezet van beroemdheden en hun huisdieren. Ik heb er een aantal hier ook neergezet omdat ik die ken: Jennifer Aniston & Dolly, Oprah & Sadie, de Beckhams & Coco en de Obama’s & Bo. De rest kunnen jullie zelf bekijken op deze link:

| People Magazine : Celebrity Pets Get Sim’ed! |

4 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende: beroemdheden en hun huisdieren”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>