10 reacties

  1. Die moet ik hebben. Wel jammer dat ik kort geleden een nieuwe interne harde schijf heb gekocht. 😛 Het was wel een kleintje van 320 GB, dus wat extra ruimte is altijd welkom. 😛

  2. Ik wil ook die harde schijf!!! Ze hebben in het buitenland altijd van die leuke Goodies om te winnen!! Maar hier in Nederland nooit 🙁
    Ze moeten gewoon een online shop maken waar je die dingen ook zou kunnen kopen! Net als die Halsband!! Die wou ik ook!!

  3. Super Leuk! Ik heb zo’n harde schijf ook (maar dan in het zwart 🙁 ) Zo’n online shop voor goodies zou wel leuk zijn idd maar vindt dat goodies toch een beetje exclusief moeten blijven 😉 (enige goodie van Sims dat ik heb is een officieel notitieblokje van de Sims 2 :p ) Ze hadden zo’n Sims 3 fatboy toch wel een keer verkocht?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *