De Sims 3 Beestenbende review van Pinguintech

Pinguintech heeft een 7 pagina’s grote review online gezet van de PC versie van De Sims 3 Beestenbende.

Conclusie
De Sims 3 Beestenbende bevat zo ontzettend veel nieuwe mogelijkheden dat we in deze review lang niet alles hebben kunnen bespreken. Als je systeem goed genoeg is voor het spel is het beslist een uitbreiding die elke Simsfan moet hebben. Of je nou dol bent op dieren of niet, deze virtuele huisdieren zijn zo realistisch en leuk neergezet dat ze ieders hart meteen zullen veroveren. Er is met deze uitbreiding ook een prachtige nieuwe wereld toegevoegd die perfect is voor grote huishoudens met huisdieren. Je zal dan ook vele uren plezier beleven aan het ontdekken en verkennen van deze nieuwe wereld en alle leuke nieuwe mogelijkheden die deze uitbreiding heeft te bieden.

| Pinguintech: De Sims 3 Beestenbende review (PC) |

3 reacties

  1. Eigenlijk ben ik echt SUPER blij dat ik een paar maanden geleden een goede videokaart heb gekocht!

    Me spel loopt eigenlijk beter zelfs met Beestenbende.. Ik vind het ook vreemd ;3

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *