Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3 Beestenbende: complete edition nu ook te koop

In Nederland is de complete edition van De Sims 3 Beestenbende nu ook te koop. Het gaat hier om De Sims 3 (basisspel) met daarbij De Sims 3 Beestenbende.

Deze editie vind je in ieder geval al bij Bol.com voor € 53,99, dat is met korting. Ik heb verder niet gekeken welke (online) winkels De Sims 3 Beestenbende: complete edition nog meer verkopen. Dus als je de complete edition ergens anders tegen komt, meld het dan even hier in een reactie.

| Bol.com: De Sims 3: Beestenbende – Complete Edition (Sims 3 + Beestenbende) PC |

9 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende: complete edition nu ook te koop”

 1. famke

  ik moest om veiligheid redenen opnieuw mijn wachtwoord invullen aleen ik tik het in en ga ik weer naar de store het gaat echt de hele tijd als ik daar heen wil gaan!!! ik heb het spel al eerder gereserveerd en ik zoek nu naar die shop! maar lukt niet ! kan je het aleen als je eht op die dag heb gereserveerd oja! IK HEB DE SIMS 3 LIMITED EDITION! hij stond gewoon in de winkel de sims 3 limited edition mischien hadden ze nog over? plzz help me!

  1. hiki

   Dat klopt:op Twitter aantal berichten over problemen met Mijn Account / Sims 3 Store op de officiële De Sims 3 site.

   Hopelijk zijn die snel opgelost: het Amerikaanse team zal er wel van op de hoogte zijn: daar is de werkdag net begonnen, als ze tenminste geen Halloween vieren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>