SVT’s review van De Sims 3 Beestenbende

Ondanks dat we alleen een kijkje hebben genomen op de paarden, katten en honden in deze review, zijn er natuurlijk nog andere dieren om te ontdekken. Je kan zelf kleine dieren kopen, zoals vogels en cavia’s. De nieuwe buurt is een hele leuke toevoeging aan het spel. Het country thema is heel gezellig en het voelt als een leuke buurt om in te wonen. Er staan mooie gebouwen in de stad en de buurt voelt echt “af”.

Een ding dat wel een beetje teveel overdreven is, is het feit dat er nu overal dieren rondlopen. Je kan niet twee straten rondlopen zonder dat je een paard ziet staan of iemand op een paard ziet rijden. Al met al is de Sims 3: Beestenbende een hele leuke uitbreiding, die zeker de moeite waard is om te kopen!

| Sunset Valley Times: De Sims 3 Beestenbende – een review |

1 reactie

  1. ”Een ding dat wel een beetje teveel overdreven is, is het feit dat er nu overal dieren rondlopen. Je kan niet twee straten rondlopen zonder dat je een paard ziet staan of iemand op een paard ziet rijden”

    Of het ligt aan mij, maar dat is mij nog niet echt opgevallen. Dus zo overdreven zal het wel niet zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *