Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 Reviews

De Sims 3 Beestenbende review op officiële De Sims Hyves

Conclusie

Als je dit jaar maar 1 uitbreiding kan kopen, zorg er dan voor dat het de Sims 3: Beestenbende is. Deze uitbreiding is heel uitgebreid met de toevoeging van dieren. Je zal je zeker niet gaan vervelen met een nieuwe harige dierenvriend in het huishouden van je Sims.

| De Sims Hyves: De Sims Hyves reviewed – De Sims 3: Beestenbende |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>