De Sims 3 Beestenbende voor Xbox 360 review door Xbox Only

In tegenstelling tot de PC-versie van The Sims 3: Pets, vinden we op de consoles geen paarden terug. Dit is jammer, want dit zou het spel veel interessanter maken. Ook andere kleine huisdieren, zoals vogels en slangen, zijn niet beschikbaar in de consoleversies. De consolebezitters worden dus beperkt tot honden en katten. In een huishouden kunnen er maximum 5 huisdieren aanwezig zijn, want er moet minstens 1 Sim wonen en het maximum aantal personen en huisdieren samen is vastgelegd op 6.

| Xbox Only: De Sims 3 Beestenbende Review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

  1. ik heb sims3 beestenbende op de pc en ik weet hoe je paarden, honden en katten kan adopteren maar niet hoe ik alle andere dieren kan adopteren (slangen, knaagdieren, kanaries,…)
    weet er iemand hoe dit moet en kan er iemand mij dit vertellen? alvast bedankt!

  2. nee, als ik iets leuks zie wil ik het doen. Vandaag eerst twee siggies maken voor twee Italiaanse neuiwe verzamelaars en daarna de Vintage Rouge, want die heeft even stil gestaan de vorige week.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *