Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Een avatar bij je Sims Nieuws hompepage reacties?

Er wordt volop gereageerd op de nieuws berichten op onze homepage en daar zijn we erg blij mee. Maar hoe krijg je je eigen avatar bij je reacties? Dan moet je even naar Gravatar gaan. Daar kun je een avatar uploaden die dan bij de reacties komt te staan die je op onze homepage plaatst.

Om het allemaal werkend te krijgen zul je je eerst moeten registreren op die Gravatar site, gebruik daarbij het email adres waarmee je hier (op onze homepage dus) ook geregistreerd staat of reageert anders werkt het namelijk niet. De avatar die je bij je forumaccount gebruikt zal niet werken: die accounts zijn namelijk (nog) niet aan elkaar gekoppeld. Voor de rest kan je gewoon de instructies volgen op de Gravatar site.

Zodra je een avatar geüpload hebt zal het enige minuten duren voordat de avatar verschijnt naast je reacties.

Om te testen of het werkt kun je uiteraard reageren op dit bericht.

12 gedachtes over “Een avatar bij je Sims Nieuws hompepage reacties?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>