De Sims 3 Showtime trailer: fake of niet?

De laatste week zijn er geruchten opgedoken over de 6e uitbreiding voor De Sims 3 met de naam Showtime. Zie ook dit bericht op onze site. Er is nu ook een trailer opgedoken, waarschijnlijk is het de trailer die eerder in opdracht van EA van YouTube is gehaald.

De vraag is alleen of dit een echte trailer is of een fake trailer: we horen graag wat jullie ervan vinden.

Bron: Simprograms

[UPDATE] EA is druk bezig de trailer van het internet weg te krijgen maar de trailer staat nog op heel veel plekken. Ik heb dus nu een andere embedded in dit bericht.

107 reacties

 1. Fake, vraag me niet waarom maar dat gevoel heb ik.

  Bovendien heb ik grote vraagtekens bij de eerdere berichten over Showtime. Enkele NL preorder sites hebben het online staan maar dat zijn nu niet bepaald grote preorder sites. En wie weet kopieert de ene de andere wel?

  🙂

 2. Als EA het zo wil gaan doen als in de trailer te zien is zullen ze de rechten moeten kopen van Idols en Xfactor .. dat zal geen goedkope deal zijn. Denk niet dat EA zulke bedragen op tafel wil leggen?

 3. faKe maar als ik heel eerlijk mag zijn hoop ik stiekem wel dat deze trailer niet fake is 😀 want ik hoorde iets voorbij komen…: send your sims to a friends game…. wat zullen ze daarmee bedoelen? dat je met z’n 2en in een wereld kan spelen? met multiplayer? en ik heb nog veel meer leuke dingetjes voorbij zien komen 😀

 4. (sorry voor dubbelpost) weet je wanneer we weten dat dit filmpje niet nep is? als hiki straks mail krijgt dat ie dit filmpje van simsnieuws af moet halen… want dat doen ze niet zomaar!? toch?!

  1. SimGuru’s willen op Twitter niks zeggen over Showtime en we zullen er dus ook geen email over krijgen. En weghalen zal hier niet gebeuren: dan hadden we al eerder wat van EA gehoord, bij de eerste berichten over Showtime dus.

   Misschien dat Simprograms de video offline moet halen maar hij staat al op verschillende sites en verschillende YouTubes dus dat zal niet makkelijk worden. Ik heb de trailer voor de zekerheid ook opgeslagen 😉

 5. FAKE! , je ziet niet eens sims, alleen normale mensen :S , en op het laatst kwam het hoesje in beeld en toen had ik hem op pauze gezet , en het waren allemaal plaatjes van na middernacht, en de sims 3 voor consoles ;s

 6. Fake, ik had niet eens een idee wat je moest verwachten. Zelf vind ik, als dit echt is, een beetje tegenvallen. Ook als je kijkt naar de opbouw van de uitbreidingspakketten: eerst wereldavonturen (leuk), ambities (minder), na middernacht (leuk), levensweg (minder), beestenbende (leuk). Hierna zal dus wel een mindere komen, misschien daarna seizoenen. Btw, met leuk bedoel ik dat je veel krijgt voor je aankoop, smaken verschillen, maar dit is mijn mening 😛

 7. Absoluut fake. Er komen geen videobeelden in voor die Sims-gerelateerd zijn, en het idee is nou ook niet bepaald geweldig. Ik denk niet dat EA met zoiets aan zou komen, ik geloof niet dat veel mensen het dan zouden kopen. :/

 8. Ik had trouwens geen geluid maar heel veel hadden he al gehoord, het schijnt dat de voiceover een echte american idol voice over is.

 9. ik vind één idee wel goed van EA en dat is: send your sims to your friends game betekend dat niet dat je online kan spelen? dus met meerdere in een wereld te gelijk? 😀 zoow coowl XD (ik schrijf cool verkeerd :P)

 10. Is fake hoor!
  Het zou wel een hele domme zet zijn om zo’n EP te maken.
  Niet alleen omdat je bij the Sims 3 LN ook al beroemd kan worden, maar ook omdat lang niet alle simmers internet op hun computer hebben, laat staan een Facebook account.

  En persoonlijk lijkt het mij ook niet echt leuk,
  als je je creaties wilt delen kan dat ook op de Sims 3 site.

 11. fake, want ehmm.. jongens, weet wel dat met; ”Send your Sims to a friends game” dat dat dan online is, en aangezien EA The Sims Online heeft stopgezet, en dat ook niet meer terug mag komen wegens teveel geweld/prostituee en weet ik het allemaal, waarom dan opeens wel in Sims 3? Dat zie ik EA nog niet doen hoor.. maar we wachten wel af.

 12. Ik weet niet of dit fake is of niet. Het ziet er inderdaad nep uit, maar waarom gaat EA wakker liggen hiervan als het toch nep is?
  Zo GROOT bedrijf heeft geen tijd om KLEINE dingen te onderzoeken hoor, als dit door een fan is aangemaakt. Er zijn zoveel parodies bedacht op uitbreidingen, daar had EA geen hand naar uitgestoken, waarom uitgerekend deze wel? Dat is raar, en verdacht. Vandaar dat ik nog twijfel. Daarnaast hoor je van verschillende sites dat het zelfs al te bestellen is, “the sims 3 showtime”

  Ik zal het echt niet weten, we wachten af.

  1. Daarnaast schijnt dit dus ook de officiële voice-over te zijn van dat American Idol gedoe. Waarom zou een amateur die voice over inhuren om zijn creatie in te spreken?

   Lijkt me niet dat iemand zo levenloos is en zo met z’n geld smijt.. Niet dat ik het er niet nep uit vind zien, maar ik vind het inderdaad vreemd dat EA nu zo snel is met het verwijderen van deze dingen, terwijl ze er eigenlijk niet wakker van zouden moeten liggen als het nep is. Fans maken zoveel onzin, covers etc, en ook die blijven in omloop.

   Buiten dat is het vreemd dat deze uitbreiding op (waarvan ik gezien heb, 3) verschillende websites al in de release lijsten staat.

   We moeten het maar afwachten. Ik hoop iniedergeval dat er een Superstar EP komt, of Seizoenen. Zelf zie ik niet zoveel in een remake van ”Vrije Tijd”. Dat vond ik een van de mindere uitbreidingen van De Sims 2.

 13. Oh ik heb nog iets gevonden. Herinneren jullie het interview nog met een producer van De Sims 3 in Rusland? Ik heb letterlijk gequote wat hij heeft gezegd in dat interview:

  ” What comes next year, like very soon in the new year, is, will.. I think..bring the sims to, much much more people than it is today. It’s allready big, but it’s gonna go out (?). Because some of the new features that being build into the game, are.. let’s say they are very social.. in nature. And I think this will be really really exciting for fans of the game. Pets was always for me the most important expansion for me to bring into the Sims, until I found out what’s coming next year. And what comes next year is, I think it’s cool for the community of the Sims, that it will, I think anybody that was playing the Sims 2, has not might graded the Sims 3, they will do so next year! They wil definitely move to Sims 3. [..] Oh you will see. It will be announched after the Pets launch, I think you’ll get the announchement of what’s coming immediatly after new year”

  Video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-c5XA-aL3mo (Ongeveer 7e minuut).

  Ik begin te geloven dat dit echt is.

  1. Maar hij heeft het over de Sims community en niet over social network als facebook enzo. 😉 Hij zegt wel dat het social is, misschien dat er weer iets komt dat je op de community kunt delen, maar iets met facebook lijkt mij niet iets waarbij je zou zeggen dat het de doorslag zou zijn voor oude sims 2-spelers om ook de sims 3 te gaan spelen. 😉

 14. ik denk dat de video fake is maar het idee niet.
  het lijkt mij wel leuk alleen alweer een uitbreiding met sterren??
  ik denk van niet…
  en ik hoop eigelijk meer op iets van futuristisch zoals aliens
  en dat je dan een laser zwaard gevecht met ze aankan! 😀
  hoe hoger je inzicht + atletisch + schilderen hoe beter je het doet.
  lol
  of iets met seizoenen en als ‘monster’ tovenaars, heksen, feeën, weerwolven.

  1. Lijkt me idd heel erg leuk, zo’n remake van making magic van de sims 1 😀 maar zal t wel niet worden denk ik, maar deze is zekersteweten fake

 15. Dit is echt fake.. als het echt zou zijn dan zouden die beelden niet alleen maar over zingende mensen gaan.. alleen een doosje met plaatje overtuigt niks

 16. We gaan het vanzelf zien. Ik lach me slap als het straks een Superstar EP wordt en het dus wel écht blijkt te zijn. Speculeren over of het nou echt of nep is, dat lijkt me nu ook niet zo relevant. EA maakt toch pas dingen bekend als zij dat willen.

  Dit kan ook een concept trailer zijn. We zien het wel.

 17. ik zal ff vertalen wat ze in dit filmpje bedoelen: ‘live the superstar experience’ ja het heeft inderdaad weer te maken met beroemd zijn alleen dan veel uitgebrijder zoals je later hoort. ‘entertainment, social media’ het heeft te maken met facebook enz. ‘send your sims to your friends game’ je kunt multiplayer spelen om je sims op tour te laten gaan (heeft met beroemd zijn enz. te maken). ‘broadcast their successes and failures’ je kunt via facebook vertellen over je sims dat ze successen of afgang hebben (lijkt een klijn beetje op herinneringen). je kunt je sims informatie uptodate houden op facebook en twitter. en er komen veel nieuwe vaardigheden! p.s. nog een ding bij de eerste paar reacties werd gezegt dat de kaft (zo noem ik het maar ff) gewoon gekopieerd is van de sims 3 NM en van de sims 3 voor consoles maar dat van die tv dinges en van die piramide komt zowieso niet van de sims 3 NM en denk ook niet van consoles.

 18. (sorry voor laatste dubbelpost zal het echt niet meer doen :P) ik weet misschien ook waarom er nog geen plaatjes van de sims in voor kwamen… omdat er nog geen spel is misschien zijn dit gewoon beginselen van de game terwijl ze de game nog aan het maken zijn?!

  1. Dan lijkt het me niet echt logisch dat ze dan moeite, geld en tijd hebben gestoen in het maken van zo’n trailer. Als het idee niet eens af is, is het nogal nutteloos om het “alvast” te gaan promoten, lijkt mij. 😉

 19. ik denk zelf dat er geen sims inzitten omdat die nog niet zijn geanimeerd. Ik denk zelf dat dit een voorbeeld is voor de animatores van de sims, van zo moet de trailer er ongeveer uit komen te zien

 20. Fake , al zou het best kunnen het was toch een hoesje die zwart was met wit ofzoiets dat zou nog best kunnen )schijnwerpers(?)) maar voorderest heeel FAKE !

 21. @Rudy ooeeh,, zou toch wel wat met seizoenen te maken kunnen hebben want in natuur enzooo,, khoop het

  (sorry voor dubbelpost:P)

 22. Fake, er zaten geen echte sims in en dat hoesje klopt niet wante er stonden 2 plaatjes letterlijk van het hoesje van Na Middernacht en verder dingen die mogelijk zijn met de sims zoals het nu is. Ik hoop zelf dat het seizoenen wordt. In 2010 was er al nieuws dat ze seizoenen aan het maken waren.

 23. Superleuk idee, maar fake as hell ofcourse. Ik hoop dat er zoiets komt, ondanks dat we al best veel ‘showtime’ hebben in Middernacht. Seizoenen of eigen bedrijven starten is denk ik nu meer gewild en ik hoop ook op 1 van die twee. 🙂

 24. Waarom blijven mensen toch zeggen dat er al genoeg ”Superstar/Showtime” zit in ‘Na Middernacht’!? Vraag me af of deze mensen de Sims 1 Superstar ooit hebben gespeeld. Als je ‘Na middernacht’ en ‘Superstar’ naast elkaar legt, is ‘Na Middernacht’ echt prul als het om beroemd worden etc gaat zoals we kenden in de Sims Superstar.

  Ja, De Sims 3 na Middernacht voegt wel een fractie van beroemd gedoe toe, maar dit is slechts een klein deel. Ten eerste hoef je er geen moeite voor te doen om beroemd te worden (zwaar irritant soms als je een stad vol beroemde sims hebt), en ten 2e al die dingen zijn echt helemaal niet uitgewerkt. Je kunt wel een baantje nemen in die business, maar dat is het dan ook zo ongeveer wel. Je ziet er vrij weinig van, en wat de gameplay met betrekking tot het hele ‘sterren’ gebeuren betreft is ‘Na Middernacht’ daar echt te mager voor.

  ‘Na Middernacht’ doet mij meer aan De Sims 2 Nachtleven denken dan aan Superstar.

   1. Het is niet dubbel. Superstar was een hele andere uitbreiding dan ‘Na Middernacht’ hoor. Wedden dat iedereen die nu zeikt over dat ze geen Superstar remake willen, straks, wanneer het officieel bekend wordt gemaakt allemaal enthousiast zijn en hem toch kopen?.

 25. Trouwens, als ze het zingen erin gaan doen, hoe doen ze dat dan?? Ik bedoel, als je daar een EP van maakt moet je veel liedjes in het Simlish hebben en dat kost tonnen met geld xD

  1. Het hoeven toch niet volledige nummers van 3 minuten te zijn? Jingles zoals in superstar is ook een idee: http://www.youtube.com/watch?v=eeLTGdWxO-4
   Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden als er een remake komt van deze uitbreiding. Het was altijd al mijn favoriete uitbreiding in de Sims 1. Ik hoop alleen wel dat ze het systeem aanpassen want bij de latere niveaus was het op een gegeven moment meer een kwestie van geluk. Er zijn immers 9 mogelijkheden maar je had maar drie kansen om de goede combinatie te raden. Een beetje uitdaging is goed, maar het moet niet helemaal op geluk aankomen naar mijn mening.

  1. Kijk eens goed naar het logo. Er zit een onregelmatigheid in. De lichtblauwe lijn onder de I naar de M loopt niet gelijk. Als je dit vergelijkt met de andere Sims logo’s zit die onregelmatigheid er niet in. En ik geloof eigenlijk wel dat EA z’n logo’s goed bekijkt voor ze ergens naar buiten gaan..

   Vaag.

 26. Fake of niet, één ding vind ik wel: Het wordt eens HOOGTIJD dat EA eens een remake gaat maken van “superstar”. Ze weten echt niet hoe meer winst ze hiermee zullen maken, het was een domme zet om beroemdheid in losse delen te zetten zoals in “the sims 3” en “Na middernacht” zo misleid je de nieuwe generatie (de nieuwe fans) er flink mee. Als de remake van “Superstar” uit komt zult de nieuwe generatie daar niet op wachten, maar de oude fans zullen zeker ernaar uitkijken. Zij hebben het meegemaakt in hun tijd met de sims 1. En weten ze dus heel goed wat het allemaal inhoudt. En als een nieuwe fan het ook zal uitproberen, ben ik bijna wel zeker dat zijn/haar mening gaat veranderen erover: het is NIET te vergelijken met na middernacht.

  EA snap ik echt niet wat dat betreft, zoveel vraag ernaar, en alsnog werd het tot nu toe niet gemaakt. Eeuwig zonde want je mist zeker een paar succesvolle dingen. Als het in de sims 2 was gemaakt, was het spel meer succesvoller. Maar EA weet het wel, dat er boze fans zijn geweest en/of afgehaakt. Ze zeggen niet voor niets in een interview dat ze hun best zullen doen om de oude fans terug te halen…En wat ik daarmee dus hoop: Een remake van superstar. Dat is echt de oplossing. Als ze dat doen is iedereen weer gelukkig: De fans kunnen weer met alle plezier hun favo uitbreiding weer herbeleven of ontdekken. En EA heeft het net zoals Dagobert Duck, geld om in te zwemmen. En we leefde nog allemaal lang en gelukkig =D

 27. Het is wel jammer dat ze van alle leuke dingen maar een klein beetje bij doen, bijvoorbeeld

  -De universiteit in Levensweg, het lijkt me stug dat ze ook nog een Studentenleven gaan maken.
  -Beroemd zijn in NM

  Echt iets hieraan toevoegen zullen ze wel niet doen 😉

  1. Kom op zeg, doe eens even normaal. :angry Je kijkt hier wel op een site die je dagelijks van alle nieuwtjes voorziet. Dat betekent dus ook dat er dingen online komen waarvan er een mogelijkheid zou zijn dat het informatie geeft over het volgende EP.
   Als je het niet gelooft: Oke. Maar hou voortaan alsjeblieft dit soort commentaar voor je. Het team doet hartstikke zn best. 😉

 28. Fake of niet ……. het duurt nog een paar maanden eer er weer een uitbreiding uitkomt en tegen die tijd weten we heus wel of het fake was of juist niet
  Maar de makers van dit filmpje hebben het goed voor elkaar. Hier wordt er goed gediscussieerd over het wel of niet En er zullen vast nog meer sims fan sites zijn waar er wordt gespeculeerd over de echtheid . Complimenten voor de makers die heel veel sims fans aan de praat krijgen 😀

 29. Fake ^^
  I don’t know what it is, that makes me feel like this,
  I dont know who you are, but you must be some kind of Superstar (??) lol^^

  zal me niets verbazen als het toch (weer) die kant op gaat, alleen dat hadden we toch al voor een groot deel in de sims na middernacht?
  Geef mij maar seizoenen 😉

 30. Ik denk dat de trailer fake is en ik hoop echt dat het concept ook fake is. Ik zit echt NIET te wachten op dat superstar gedoe, ik vond en vind het echt NIETS aan. Dat gezegd moet ik er wel bijzeggen dat ik de uitbreiding waarschijnlijk toch wel zal kopen omdat er wellicht andere dingen inzitten die me zullen aanspreken.

  Het word tijd voor seizoenen. Dat is wat ik heel erg mis in de sims.

 31. Ik denk dat deze trailer fake is, maar de uitbreiding zelf niet. In een eerder bericht van Sims Nieuws, stond het volgende:

  Een tijd geleden werd er gevraagd aan EA Rusland wat de volgende uitbreiding voor De Sims 3 zal worden, het antwoord daarop was het volgende.

  The next EP is about life, but in another format. It is not similar to any Expansion pack in The Sims 2. The logo contains a black background & light Letters.

  Deze omschrijving klopt wel met de soort uitbreiding en met het logo.

  Link bericht: https://www.simsnieuws.nl/2011/10/31/volgende-uitbreiding-van-de-sims-3-heeft-iets-met-seizoenen-te-maken/

 32. al een paar dagen geleden gezien en mijn eerste indruk was FAKE! Ze laten geen gameplay zien en ik vindt het zelfs voor een mock-up onproffesioneel om tv opnames te gebruiken met logo en al. De social media functie zat al verwerkt in de patch van Levensweg en het hele ‘sterrendom’ zit al in Na Midernacht. Opvallend vindt ik de 2 nieuwe art works op de cover op het einde. Die zijn toch nieuw?

 33. EA is druk bezig de video overal te verwijderen maar deze is nog overal op YouTube enzo te vinden. Dus ik heb een andere versie embedded.

  🙂

  1. ik denk dus dat hij echt is. en zoals ik al eerder zei:Ik denk zelf dat dit een voorbeeld is voor de animatores van de sims, van zo moet de trailer er ongeveer uit komen te zien. Vandaar dat er geen simbeelden in zitten.

 34. het lijkt mij dus supper nep dit, er zit al zoiets in de nachtleven uitbreiding dat je beroemd kan worden. En van de eerste sims was abracadabra ofzo er ook en dat was ook geen suc-6 dus dit lijkl mij lekker fake!

 35. Misschien halen ze het wel weg vanwegen de Idols en xfactor gedoe die eisen straks vergoeding omdat ze hun naam gebruiken als het hier echt blijkt reizen

 36. Dat EA het filmpje heeft laten verwijderen is geen rede om te denken dat het een echt filmpje is.
  Zoals Cindy al zij, misschien moest het filmpje weg omdat Idols en Xfactor (en trouwens ook veel fragmenten uit films)
  in het filmpje voorkomen.

  1. Dan alsnog is het een vaag gedoe, want…Sinds wanneer is EA verantwoordelijk voor bedrijven zoals Idols of Xfactor? Waarom moet EA dan net doen ALSOF het hun rechten zijn? Waarom steken de muziek bedrijven geen handen uit als het toch HUN rechten zijn.
   Ja, denk even door? De reden dat daardoor het filmpje word verwijderd is vergezocht en niet realistisch. 😉 Maar dat is mijn mening.

   1. Als jij iets onder EA’s naam naar buiten brengt, mag dat niet. EA is HUN merk naam en niet die van iemand anders. En als dit daadwerkelijk het spel wordt wat er gaat komen, dan is het gewooon puur voor promotie materiaal voor het programma. Plus krijgen ze er miss ook wel cash voor

 37. Het lijkt mij heel logisch dat EA dit verwijderd wil zien. Wat Cindy en rowei11 bedoelen is waarschijnlijk dat EA, afgezien van het gebruik van hun merknaam, niet blij zijn dat het lijkt of EA inbreuk maakt op de (auteurs)rechten van verschillende programma’s zoals Idols. Daarbij maakt het niet echt uit of de video gemaakt is door EA of niet. Stel bijvoorbeeld dat deze video een intern filmpje is om een (oud?) idee vorm te geven. Omdat het nooit was bedoeld voor publicatie, kan het zo zijn dat ze even geen rekening hebben gehouden met de mogelijke (auteurs)rechten van anderen. Op het moment van lekken blijft het echter hún video, maar het is nu gepubliceerd door iemand anders. Dat kan de rechthebbenden waarvan de auteursrechten worden geschonden echter weinig schelen. In de regel zullen ze de meest vermogende partij proberen aan te pakken. Dat zal in de regel niet de anonieme uploader zijn, maar EA Games. Los ervan of hun claim kansrijk zal zijn (overigens wel weer een onnodig risico…), wil EA natuurlijk deze discussie vermijden omdat het ook slecht voor hun imago kan zijn zelfs als ze juridisch niets te vrezen hebben. Dus ook in het geval dat ze helemaal niets te maken hebben met deze video, is het begrijpelijk dat ze deze video weg willen. De video wekt immers de indruk dat zij er wel wat mee te maken hebben. Ik denk dat niemand hier het zal waarderen als andere mensen onder jouw naam inbreuk gaan maken op de rechten van anderen. Of die andere mensen jou nou wel of niet gaan aanklagen, je wilt gewoon dat de mensen die onder jouw naam posten en jou daarmee mogelijk in diskrediet brengen daarmee ophouden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *