De Sims 3 Showtime wordt de 6e uitbreiding voor De Sims 3?

De fansite Simsvip meld dat er geruchten gaan over de zesde uitbreiding voor De Sims 3 met de naam Showtime.

Het gaat hier om een enquête waarin De Sims 3 Showtime opduikt (dat is de eerste screen) en om de Nederlandse Micromedia die op deze pagina De Sims 3 Showtime meld (dat is de tweede screen) met een release datum van 8 maart 2012.

With The Sims™ 3 Showtime your sims can enjoy new activites! Your Sims will have the oppurtunity to become a proud member of the few clubs around the new town Simburb. Fond of flowers? Well, the gardening club is the perfect choice for you. Showcase your best talent and earn some extra cash. Why don’t you try the soccer or golf club? Too tiring for you? Well don’t worry then. You can always just chill with your family at the zoo or have a piñata party.

Features
◘ Sports are back(football, basketball, tennis and golf)
◘ Clubs (gardening, cooking, painting and country club)
◘ New objects (ping pong table, pool slides, hammock and many more)
◘ Rabbit Holes (zoo and circus)
◘ Venues (aqua park and outdoor cinema)

Ook was er een YouTube filmpje ergens online gezet maar die is door EA onmiddelijk offline gehaald wegens inbreuk op auteurs rechten.

Enfin: we moeten maar even afwachten wat hier van waar is. SimGuru’s willen op Twitter geen commentaar geven over De Sims 3 Showtime, maar als er later deze maand nog meer retailers met De Sims 3 Showtime op de proppen komen is de kans groot dat dit gerucht klopt.

We houden jullie op de hoogte!

66 reacties

  1. alleen als er van alle komende EP’s limited edittions komen , is dat ook niet echt leuk … :s

   ik ben benieuwd hoe het gaat worden

   (srry voor pp )

 1. Klinkt interessant, maar is het eigenlijk een soort uitbreiding op een uutbreiding, namelijk NM. :p Ik ben wel benieuwd eigenlijk, zou leuk zijn als het een soort uitbreiding zou met voor machinima makers 🙂 Aan de andere kant… Dit is ook maar een gerucht.

 2. Wat zou ik teleurgesteld zijn als dit ook weer over beroemd zijn te maken heeft e.d. Zit dat er niet soort van in al met de sterren die je kan verdienen enzo? Ik zou het jammer vinden. Dan mogen ze wel echt met hele aparte dingen komen in de showtime uitbreiding.

 3. misschien moeten we eens kijken of er een verbinding is tussen showtime en de 4 seizoenen misschien is het toch wel iets met seizoenen of misschien heeeeeel iets anders ik denk in ieder geval dat het een erg leuke uitbrijding word (ik zelf heb nog niks kunnen verzinnen)

 4. Ik las ergens een omschrijving van het spel er Zou iets van sport km komen tennis voetbal handbal en golf ook zou er een tafeltennis komen
  2 nieuwe rabitholles een dierentuin en nog wat ook waterparken met de glijbaan moet nog Ff zoeken waar ik het gelezen had zal heus wel op vipsims zijn maar klonk best leuk

 5. With The Sims™ 3 Showtime your sims can enjoy new activites! Your Sims will have the oppurtunity to become a proud member of the few clubs around the new town Simburb. Fond of flowers? Well, the gardening club is the perfect choice for you. Showcase your best talent and earn some extra cash. Why don’t you try the soccer or golf club? Too tiring for you? Well don’t worry then. You can always just chill with your family at the zoo or have a piñata party.

  Features
  ◘ Sports are back(football, basketball, tennis and golf)
  ◘ Clubs (gardening, cooking, painting and country club)
  ◘ New objects (ping pong table, pool slides, hammock and many more)
  ◘ Rabbit Holes (zoo and circus)
  ◘ Venues (aqua park and outdoor cinema)

 6. ik denk zelf dat ze de naam nog gaan veranderen, net zoals dat beestenbende voor de aankondiging nog unleashed heette. Zeker aangezien de naam verwarrend is.

  1. volgens die webmaster daar is het nep (of in iedergeval onbevestigd) Dit vanwege de titel van het pakket, dat niks te maken lijkt hebben met de beschrijving.

   1. als ik de eerste zin google kom ik op een officieel Sims 3 forum. Deze dus:

    With The Sims™ 3 Showtime your sims can enjoy new activites!

    Maar als ik taal veranderen naar US kom ik nog nergens dus weet niet of het van US forum komt. Enfin: we zien het allemaal wel 😛

    1. die you have registered generatns tekst was ook al vindbaar op de sims 3 site via google voor dat hij echt online kwam. Waarschijnlijk heeft EA net zoals toen dus vergeten de zoekcrawlers uit te zetten voor deze pagina.

 7. Pfft, doet me te veel denken aan Na Middernacht. Beter gaan ze er iets origineels in doen.
  Showtime doet me denken aan beroemdheden, uitgaan en dat soort dingen, en dat zit al in Na Middernacht..

 8. lijkt me wel heel jammer als dit waar is.
  t spreekt me nu nog niet aan, en bovendien zou ik liever seizoenen eerst krijgen daar zit wel iedereen op te wachten. tzou dus betekenen dat seizoenen nog lang niet komt..

 9. showtime kan eigenlijk met alles te maken hebben want dat van sporten enzo kan ook waar zijn… uitbreiding op na middernacht kan ook…. of heeel maar dan ook heeel misschien ook wel iets met seizoenen maar ik wacht wel gewoon af 😉

 10. Nou, wanneer het voornamelijk alleen met sport te maken heeft loop ik daar ook niet echt warm voor.. (leuke woordspeling hé 😉

  Naja, even afwachten maar dan weer. Hopelijk komen ze snel met meer nieuws, al zal dat niet. Beestenbende is nog maar net uit.

 11. Als ik Google kom ik op het Engelstalige forum terecht, met dezelfde discussie as hier.
  Ik word nerveus van het idee van ‘weer’ – laat staan ‘seizoenen’ in een open wereld. Weet niet of mijn computer dat wel aan zou kunnen.

 12. Ik vind het juist wel leuk maar minder leuk als ze komen met dierentuinen enzo, stop dat in een accessoirepakket ofzo. Ik zou het wel leuk vinden als er iets bovenop Na Middernacht komt, maar dan moet het wel iets zijn dat echt aantrekt. Want voor €34,99 wil je ook een leuke uitbreiding.

 13. Ik had al ergens gezien dat er op 8 maart 2012 de nieuwe uitbreiding kwam, nu de naam bekend is komt er misschien meer vrij. Trouwens, dit is een soort uitbreiding van Na middernacht. En al zouden ze black holes krijgen van een dierentuin en circus, doe er dan ook een pretpark bij xD

 14. ik ga nog geen conclusies trekken over wat het nou zal worden al werd het een ruimte station ik hou me nu nog ff bezig met de sims 3 beestenbende 😛

 15. jammer er is toch al een na middenacht ik zou veel liever seizoenen willen maar ik weet ook niet echt wat dit gaat worden dus afwachten maar

 16. Al doet de naam me idd ook denken aan NM, ik denk ergens ook wel dat het een andere naam krijgt en niet op NM gaat lijken, misschien tóch seizoenen.
  Zelf hoop ik dat seizoenen + een aantal sporten + pretparken of zo in de nieuwe uitbreidingspakket komt. Dat vind ik wel bij elkaar passen. (:

  Mijn zakgeld & laptop gaan het zwaar hebben als er zo snel nieuwe uitbreidingspakketten komen.. Levensweg wil ik ook echt nog hebben, en seizoenen zoiezo wanneer die komt..

 17. ik geloof toch echt niet dat dit het wordt… Waarom schrijft niemand Graham Nardone of een van de andere producers niet gewoon een mail met de vraag of we nu eindelijk seizoenen krijgen? En rrouwens, is Levensweg net uit, springt iedereen op Beestenbende. Beestenbende is nog geen maand uit, mensen =O

 18. Er was toch ook ergens gezegd dat het volgende uitbreidingspakket er 1 zou zijn waar vooral mannen blij van werden? Of heb ik me dat maar ingebeeld? Haha 😛

 19. Is het nie wa tzelfde als middernacht? Omda als ik de naam lees denk ik aan muziek actere en beroemd zijn !? Ik had liever seizoene ghad !!

 20. Ik weet het allemaal niet hoor.. lijkt echt veel op Na Middernacht, het zal denk ik wel iets met film’s ofzo hebben te maken, maar dat zit allemaal in Na Middernacht, eigenlijk hoopte ik iets met magie ofzo, tot nu toe vind ik het wel een beetje raar dat ”Showtime” opduikt, omdat je dan ook gelijk aan NM denkt?

 21. Ik hoop JUIST dat dit veel weg gaat hebben van the sims superstar (uit de sims 1 reeks) Dat was namelijk één van de populairste uitbreidingen, en behoorde zeker ook tot mijn nummer 1 favoriet.
  Totaal onbegrijpelijk dat de sims 2 geen moeite had gestoken om superstar terug te krijgen omdat daar veel vraag naar was van duizenden fans. Misschien, dat er nu eindelijk is geluisterd. En geloof me, in the sims superstar was het echt niet zoals na middernacht, je kon echt naar Hollywood gaan en proberen beroemd te worden met: Zanger zijn, fotomodel, filmacteur enzo. Je kreeg zelfs een stalker als je de fans niet genoeg aandacht gaf. En de fans kwamen om de dag zelfs langs je huis om foto’s te maken omdat je beroemd was.

  Wat een heerlijke spel was dat, en moet echt terug komen. Ik heb niet alle uitbreidingen gekocht van de sims 3, maar als dit uitbreiding “showtime” net zoals superstar is, met verbeterde technieken uiteraard…Is het meer dan waard. Je wint er niet alleen oude fans mee terug, maar ook de generatie van nu kan het spel herontdekken, en beleven waarom het zo geweldig was.

  Ik zal zeggen: Laat de superstar terug komen!!

   1. Dat is niet te vergelijken met hetgeen we in De Sims Superstar kenden. Na Middernacht biedt nagenoeg geen content dat direct gelinkt is aan beroemd zijn. In Superstar kon je modeshow lopen, single’s opnemen, films spelen, photoshoots doen etc.

    Daar zit niks van in ‘Na Middernacht’. Dat beroemd worden in die uitbreiding is eigenlijk slechts een fractie van de content dat we kenden van Superstar.

    Buiten dat, al die baantjes zijn rabbitholes in Sims 3, dus zo leuk is die content niet. Dat was in Superstar wel anders.

    Just to make some things clear.

 22. Wtfuck?? Klinkt weer als zoiets slaps als Generations! Wanneer komt er nou een nieuwe Seasons of University dan?? Dat zijn toch wel de 2 meest aangevraagde uitbreidingspakketten!

 23. waarom begint iedereen eigenlijk te praten over voorgaande EP’s? Wie weet komt EA wel met iets heel nieuws 🙂 Ze zeiden toen de Sims 3 uitkwam dat de paketten anders zouden worden dan die van de eerder verschenen series. Dat is dan niet altijd even goed gelukt, maar het is wel een aantal keer voorgekomen. 😉

 24. Ze mogen best met iets nieuws komen, maar sport? Sport? Kom op… bleh. Ik denk dat dit 1 van de eerste EP wordt die ik persoonlijk niet zal gaan uitproberen.

 25. Met De Sims ™ 3 Showtime Je Sims kunnen genieten van nieuwe activiteiten! Je Sims krijgen de gelegenheid om een ​​trots lid van de weinige clubs in de nieuwe stad Simburb worden. Gek op bloemen? Nou, het tuinieren club is de perfecte keuze voor jou. Laat uw beste talent en verdien wat extra cash. Waarom ga je niet proberen de voetbal en golf club? Te vermoeiend voor u? Nou doe dan niet ongerust. U kunt altijd gewoon chillen met je familie in de dierentuin of een piñata party.

  Functies
  ◘ Sport zijn terug (voetbal, basketbal, tennis en golf)
  ◘ Clubs (tuinieren, koken, schilderen en country club)
  ◘ Nieuwe objecten (ping pong tafel, zwembad glijbanen, hangmat en nog veel meer)
  ◘ Rabbit Gaten (dierentuin en circus)
  ◘ Venues (aqua park en outdoor cinema)

  leuk ik wil die hebben maar eerst nog wachten tot april of mei

 26. Dennusz, als je de superstar kent weet je waar ik het over heb. Je kan dan wellicht beroemd zijn in na middernacht, maar niets doen.
  Superstar was toch echt totaal anders, je kon echt op een set lopen en films laten maken of de muziek studio induiken om een liedje op te nemen, heel anders. Heb je de superstar nooit gespeeld?

   1. Het is tegenwoordig bijna niet te krijgen meer, omdat het uit de sims 1 reeks is. Maar zal ook wel niet duur zijn als het nu nog te koop zou zijn.
    Ik ben hem helaas kwijt geraakt ergens, potverdorie. 🙁

    1. Ze zijn nog wel te koop hoor, ik zie ze wel eens bij Intertoys voor 2 euro ofzo ;P

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *