Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Volgende uitbreiding van De Sims 3 heeft iets met seizoenen te maken?

Speculaties over uitbreiding nummer 6 voor De Sims 3 zijn er al een tijdje, net zoals over een uitbreiding die met ‘seizoenen’ te maken heeft. Een tijd geleden werd er gevraagd aan EA Rusland wat de volgende uitbreiding voor De Sims 3 zal worden, het antwoord daarop was het volgende.

The next EP is about life, but in another format. It is not similar to any Expansion pack in The Sims 2. The logo contains a black background & light Letters.

Wat dit precies inhoudt, is maar net hoe je het opvat. Sommigen speculeerden al meteen over aliens, wat goed zou kunnen passen bij ‘leven, op een andere manier.’, maar niemand weet het natuurlijk zeker.

Een fan die De Sims 3 Beestenbende speelde overkwam iets nieuws, een object in het spel, wat een hoopje afval zou moeten zijn, veranderde in een hoop bladeren. Dit zou kunnen betekenen dat er al code voor De Sims 3 EP6 in Beestenbende zit.

Nou is het niet zeker of dit expres gedaan is, of een bug, maar het klopt in ieder geval niet helemaal. Ook seizoenen past bij ‘leven, op een andere manier’ – namelijk de natuur. Tot EA iets aankondigt is dit natuurlijk een gerucht, en moeten we het maar nemen met een korrel zout.

|Β Gamersnet: Volgende uitbreiding heeft iets met Seizoenen te maken? |

56 gedachtes over “Volgende uitbreiding van De Sims 3 heeft iets met seizoenen te maken?”

 1. pietje

  ik denk dat het gewoon te maken heeft met seizoenen,omdat iedereen dat wel zou willen toch?

  lekker in de sneeuw πŸ˜€
  Weer lekker in de regendansen…
  en misschien krijgen we dan winterjassen en sneeuwscooters:D

  1. Cindy

   ik denk het niet denk niet dat ze 2 populairste uitbreidingen achter elkaar uit gaan brengen
   ik denk ook iets met buitenaards en dan komt het weer terug van de sims 1 en 2 dat je door buitenaards door de telescoop weg gehaald word

 2. DENNUSZ

  kan ook iets met magie hebben temaken..
  leven, op een andere manier. Leven met magie? zwarte achtergrond en witte letters, zoiets deden ze ook bij Sims 1, (ongeveer voor de pietlutten onder ons.) dit lijkt mij eerder bij magie passen dan bij seizoenen, lijkt mij dan he, πŸ˜›

 3. Klaas

  Ik vind dat regenwolkje die de eenhoorn kan creΓ«ren ook best een goede aanwijzing voor seizoenen. Ik hoop dat het seizoenen is. Al lijkt mij magie ook wel leuk. Maar liever seizoenen natuurlijk!

  Ik hoop dat ze snel aankondigen.

 4. Stefsel

  Ik hoop geen aliens, daar heb ik echt helemaal niks mee :X Was eerlijk gezegd wel blij dat ze niet in de Sims 3 zaten, in de Sims 2 was ik altijd zo bang dat mijn sims ontvoerd zouden worden πŸ˜› Seizoenen zou wel heel erg gaaf zijn.

 5. x_beestenbendee

  Soo ik hoop netzoals andere mensen ook echt heeel erg seizoenen maar dan ook met feestdagen ofzo erbij dat is ook best wel leuk =) maar met de aanwijzingen die we nu hebben denk ik idd ook eerder seizoenen want die regenwolkjes van eenhoorns en dan dat hoopje bladeren ik heb ook op google lopen zoeken en dat zal allemaal wel niet waar zijn maar als je diep zoekt kan je ook seizoenen vinden =)

  hahaa -x-

  p.s. wil echt dat binnekort ofzo bevestigd word maar nu eerst even een xtje in december januari februari ofzo een accesoires pakket =)

 6. Harry

  Zou op een andere manier niet kunnen betekenen in een andere tijd. Dat je kunt aangeven dat je in de oertijd wil leven ofzo daar zou dat hoopje bladere op kunnen slaan. Of is dat misschien een beetje ver gezocht?

 7. Hikari-desu

  Ik zit te denken he.. Misschien is dit helemaal geen seizoenen. Dit is enkel een hoopje bladeren, misschien is dit wel onderdeel van een heel andere uitbreiding. ;o Bij wereldavonturen kreeg je bjvoorbeeld een vloerskelet bij buydebug, daar ahd je ook van kunnen denken dat er bijvoorbeeld een halloween pakket ofzo zou komen en uiteindelijk is het een avonturenpakket geworden.
  Ik wil geen voorpret bederven, maar ik wil wel zeggen dat je er niet gelijk vanuit moet gaan, iets dat ik sommigen wel zie doen en dat kan weer een flinke teleurstelling opleveren. πŸ˜‰
  Ach, ik ga dr gewoon niet meer voer nadenken. Ik laat me gewoon lekker verassen. πŸ™‚

 8. Hikari-desu

  edit: Oke, dit bericht sluit dus echt niet aan op me vorige, maarja XD lekker chaotisch πŸ˜›
  Of deze informatie nuttig is weet ik niet, ik word er iig maar een beetje knettergek van want ik weet nou niet of ik hyet moet geloven. Ik zet het toch maar ff hier, je weet maar noit. πŸ˜‰

  Ik heb net op de site gekeken die x_beestenbendee had gegeven. Op deze site worden enkel geruchten gezet, en uiteindelijk zetten ze erbij of het waar blijkt te zijn of dat het allemaal nep is.
  The Sims 3 Weather Pack stond erbij, maar het is nog onbekend of dit gerucht klopt of niet. Dat zullen we maar af moeten wachten.
  In het artikel stond ook iets over een trailer die is uitgelekt op youtube van the Sims 3 Weather Pack. Deze trailer is nergens meer te vinden en is dus verwijderd door iemand (of dat door de gebruiker is of door youtube, weet ik niet). In een filmpje dat ik heb gevonden op http://www.youtube.com/watch?v=Y0dehB5MGNk wordt ook al aangegeven dat het is verwijderd.
  Of de trailer fanmade of van EA was is onbekend. Het logo is trouwens fanmade en dus nep. Of de maker van het filmpje zelf betrouwbaar is weet ik niet. Ik heb even langs zijn filmpjes gebladerd en op het eerste gezicht zie ik geen valse aankondigingen. (Tenzij deze niet waar is natuurlijk)

 9. hiki

  Ik heb net op de site gekeken die x_beestenbendee had gegeven. Op deze site worden enkel geruchten gezet, en uiteindelijk zetten ze erbij of het waar blijkt te zijn of dat het allemaal nep is.

  Veel van die Wiki sites zijn onzin sites omdat iedereen daar wat neer kan zetten, dus ook de grootste onzin. πŸ˜‰

   1. hiki

    Over serieuse geruchten moet je gewoon de grotere fansites in de gaten houden als Simprograms en Simsvips en soms Simtimes en Simfans, en Sims Nieuws natuurlijk.

    Deze fansites berichten allang niet meer over elk verzinsel dat er online komt, we wachten op serieuze aanwijzingen als release lijsten en meldingen op (verschillende) pre order sites.

 10. Dyon

  Ik denk dat, dat een van de hints die je kunt vinden in de sims 3
  want voor de uitbreiding na middernacht kon je ook al met een code de stad van veraf zien.
  ik denk dat EA dat soort dingen extra doet.
  ik denk dat er wel de uitbreiding iets met seizoenen heeft te maken maar dat het monster een alien is πŸ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>