Gratis Wereld AIDS dag (RED) downloads van De Sims 3 Store

Morgen is het 1 december en dat is al jarenlang Wereld AIDS dag. Op De Sims 3 Store vind je nu 2 gratis downloads voor in je De Sims 3 spel.

De (RED) Poster
Op 1 december is het Wereld Aids Dag en onze vrienden van (RED) strijden voor een AIDSLOZE GENERATIE vóór 2015. (RED) maakt het mogelijk voor mensen om iedere dag opnieuw de strijd aan te gaan met deze ziekte. Als je ervoor kiest om (RED) te kopen, gaat een deel van de winst naar AIDS-programma’s in Afrika. Tot nu toe is er al meer dan $ 180 miljoen ingezameld. Meer dan 7,5 miljoen mensen hebben al steun gekregen van de programma’s die (RED) ondersteunt.

The (RED) Pattern Large
It’s World AIDS Day on December 1st and our friends at (RED) are fighting for an AIDS FREE GENERATION by 2015. (RED) makes it easy for people to help fight AIDS every day. When you choose to buy (RED) a portion of the profits goes to AIDS programs in Africa. To date, over $180 million has been raised and over 7.5 million people have been impacted by programs (RED) supports.
(van deze patroon kan ik even de nederlandse link niet vinden)

4 reacties

  1. super goed dat ze dit doen! maar ik zie zelf niet echt wat het die mensen helpt wanneer je een poster en patroon download o;

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *