Wat moet er, volgens IGN dan, echt in De Sims 4 komen?

Simprograms heeft op De Engelstalige IGN een leuk artikel gevonden over De Sims 4. Hierin staan wat opties die volgens IGN echt in een opvolger van De Sims 3 moeten komen.

Het Sims team is natuurlijk allang aan het nadenken over de toekomst van De Sims. Het bedenken, ontwikkelen, bouwen en testen van een heel nieuwe game duurt namelijk jaren.

Een van de opties is natuurlijk om De Sims weer online te zetten, zodat je online kan spelen en anders spelers ook echt online kan ontmoeten.

GREAT ONLINE PLAY
EA would have to be crazy to omit a compelling online and social component to The Sims 4. Its previous attempt, The Sims Online, was an overwhelming disappointment that was ultimately unable to compete with Second Life (It didn’t help that the game was dull). However, that was in another era. Being able to build upon recent Sims games’ success could make for a meaningful MMO with features not offered by competitors.

| IGN What to Expect From The Sims 4 |

Veel van de opties die IGN verzonnen heeft vind ik niet zo origineel eigenlijk. Wat zou jij graag in Sims 4 zien? Misschien leest het Amerikaanse Sims team dit wel, ze zitten in ieder geval regelmatig onze site te bekijken, dus wie weet ….

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

19 reacties

 1. in ieder geval GEEN rabbitholes en seizoenen in de sims 4. Wat mij ook leuk lijkt is dat het weer ns lekker onrealisitisch wordt, net als bij de sims 1 eigenlijk. Dan heb ik het niet over de graphics, maar eigenlijk over de inhoud van de game. Bijvoorbeeld dingen als abracadabra. Ik zeg niet dat ze weer letterlijk dat pakket moeten maken hoor, dat mogen ze zelf uitzoeken. Maar wat ik eigenlijk bedoel is dat ze weer wat meer moeten gaan doen om de fantasie van de speler te prikkelen. Bovendien brengt dat de humor weer met zich mee. 😀

 2. Het enige dat ik vind dat echt moet is ONLINE …. voor de rest laat ik me wel verrassen 😛

  En inderdaad hikari; minder realistisch is wel een goed punt!

  EDIT: toch nog wat dingen:

  – Quests / opdrachten (zoals in De Sims Middeleeuwen) maar dan dus groeps quests / opdrachten als Sims 4 online is.

  – Mini Games: games ingame dus

  – Nieuwe spullen voor je spel: niet kopen in een Sims 4 Store maar verdienen / belonings systeem

 3. – Het lijkt mij wel weer leuk om ontvoerd te worden door aliens. En idd alles wat minder realistisch.

  – Wat oude families van de sims 2, maar dan in de toekomst.

  – En wa leukere uitdagingen.

 4. Als eerste seizoenen en dan ook gelijk bij het eerste spel 😀
  En verder vond ik in sims 2 het eigen bedrijf altijd heel leuk.Online hoeft van mij niet want ik speel het liefst mijn eigen spel.En spullen vrij spelen lijkt me ook een goede optie.Fantasie zit gelukkig in alle sims spellen dus dat zullen ze er vast in sims 4 ook weer in brengen. Heksen,Aliens ,Draken ,
  Niet meer van die rare opties zoals nu dat je een ster wordt door met een beroemdheid te kletsen. Een beroemdheid worden is leuk maar dan moet je er toch wel wat voor doen.
  Douchen en eten wat vlugger laten gaan. Nog steeds kunnen mijn sims in een uur niet douchen eten en plassen voor ze naar hun werk/school gaan.
  Het ALLER ALLER leukste lijkt me een spel ZONDER BUGS 😉

  1. Je hoeft je helemaal niet uit te laten melken. Je MOET die spullen uit de store niet kopen , dat is altijd nog je eigen keus of je daar geld aan uit geeft of niet.

 5. té onrealistisch is ook niet echt goed want dan kun je er beter een een fantasy game van maken geen SIMulatie game. ók een beetje magie mag er wel in zitten maar als er draken in het spel komen dat is iets té.

  1. Ben het compleet met jou eens. Ik vind draken te veel fantasy, maar twillight de film is ook een fantasy film en dat vind ik dan weer wel leuk. Geen heksen AUB!

 6. Draken bestaan 😛
  in mijn fantasie in ieder geval, heb m’n huis vol met beelden en misschien moet ik iets minderen met WoW..nah..^^

 7. rABBITHOLES shit weg en dat je gwn in elke winkel naar binnen kan lopen en werken en buurt egt groter bijvoorbeeld sunsetvalley en brigetport in 1 maar dan nog groter en dat je van buurt naar buurt kan reizen dat maakt het spel al wat groter

 8. Ik zou juist niks willen dat e ‘uit kan spelen’, ik vind juist een van de fijnste dingen aan Sims dat je niks hoeft te vrijspelen of zo. (:
  Sowieso wel dat je door de hele buurt kan lopen en van die mooie, ‘geheime’ plekjes in een buurt. Online lijkt me ook wel leuk, maar niet alleen maar online, je moet ook gewoon ‘alleen’ kunnen spelen. 🙂
  En seizoenen! Die moeten er sowieso in 😀

 9. Geen quests of verhalen of opdrachten onzin. Het belangrijkste punt van de Sims is altijd het oneindig kunnen spelen, duizenden keuzes kunnen maken, je eigen spel spelen. Dat het elke keer weer anders is. Dat je steeds weer opnieuw verrast wordt wat die rare Sims uithalen.
  Al die opdrachten zooi ben je na een paar keer spelen zat. Ik ben bv dol op RPG,s, maar die kun je echt niet 10x uit spelen.

 10. Gelijk een huisdieren editie in het basis spel.. :$

  & ook weer het in/uitstappen van een auto, dat is iets wat ik echt terug mis in de Sims 3.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *