Nieuwe sets op De Sims 3 Store

Het is weer de eerste donderdag van de maand dat betekend dat er weer nieuwe sets op De Sims 3 Store staan.

Gelukkig Nieuwjaar 2012!!!
Hieperdepiep hoera! We hopen dat 2012 een gelukkig jaar voor je wordt, vol goede vrienden en plezier! Gelukkig Nieuwjaar!
2 items: deze zijn gratis.

Fijne feestdagen voor je pluizige maatjes!
Laat je huisdieren ook meegenieten van de feestdagen! – VOORWERP(EN) KAN/KUNNEN NIET GEBRUIKT WORDEN ZONDER DE SIMS 3 HUISDIEREN UITBREIDINGSPAKKET.
3 items voor 350 Simpoints.

Heerlijk leven, heerlijk eten
Met deze verzameling haal je zowel spullen uit een ver land uit als een ver vervlogen tijd in huis. Zo kun je met deze spullen rust brengen in de woonkamer, terwijl je je keuken een vleugje retro meegeeft. Steek je Sims in de mooiste Japanse kleding en maak vervolgens indruk op de buren met je cultureel verantwoorde Oosterse woonkamer. Of kook een fushionmaaltijd in je hippe Westerse keuken met al je jaren ’50 keukenspullen.
Let op: deze set bestaat uit verschillende delen.
43 items voor 1993 Simpoints (na 16 – 12 – 2011 2100 Simpoints).

Japanse Stijlcollectie
Met de Japanse Stijlcollectie kun je jouw dorst naar Oosterse pracht en thee moeiteloos stillen! Verweef de prachtige Japanse stijl ook in het alledaagse leven van je Sims en haal prachtige Japanse spullen in huis. Alles is vredig. Schoonheid verenigd met stijl! Kussens van sushi. Met de Japanse Stijlcollectie schudt je zo een Haiku uit je mouw!
13 items voor 800 Simpoints.

Jaren Vijftig Moderne Keukenwonderen
Een topper uit het midden van de vorige eeuw! Ga in de keuken terug in de tijd en waan je in een tijdperk waarin alles nog een stuk eenvoudiger en iets stijlvoller was!
17 items voor 800 Simpoints.

Japanse Kledingcollectie
In de hedendaagse mode zie je veel Oosterse invloeden. In de Japanse Kledingcollectie vind je functionele kleding, die van de mooiste stoffen is gemaakt. Je zult hier ongetwijfeld door geïnspireerd raken!
13 items voor 1000 Simpoints.

December 2011 Combinatieset
Haal met één klik alle nieuwe spullen voor december binnen! Deze verzameling bevat de Japanse Stijl Woonkamer- en Kledingcollecties, Jaren Vijftig Moderne Keukenwonderen, Fijne Feestdagen voor je Pluizige Maatjes en Gelukkig Nieuwjaar 2012!
48 items voor 2400 Simpoints.

12 reacties

  1. Pfft, ik vind het echt stom van die dierenset. 350 simpoints is echt te veel voor 3 items vind ik. Bovendien zijn het kerstspullen dus gebruik je ze ook minder vaak.

  2. Ik denk dat het wel logisch is dat de dierenset niet gratis is. Want als dat zo was dan konden mensen die Beestenbende hebben de set helemaal niet gebruiken. En het lijkt mij niet helemaal eerlijk als je sets gratis aanbied waarvoor eerst een uitbreidingspakket aangeschaft moet worden.

  3. Wat een knullige aanbieding.
    Heerlijk leven, heerlijk eten kost 1995 punten, de dieren accessoiren kost 350 punten, tot 16 december samen 2345 punten. In de decembercombinatieset zitten precies dezelfde items maar die kost 2400 punten, 55 punten meer dus. Even opletten als je wat koopt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *