SN review: De Sims 3 Beestenbende (Xbox360)

Jullie hebben natuurlijk allemaal zitten wachten op onze reviews van De Sims 3 Beestenbende en dit weekend is het dan eindelijk zover. Mooi op tijd om, als je het spel nog niet hebt, het eventueel nog aan Simterklaas te vragen.

Vandaag hebben we in ieder geval de Xbox 360 review voor jullie van AnsjJ2 en morgen komt de PC review online die door Fransor is geschreven. We hopen dat jullie de reviews leuk vinden en net zo enthousiast als wij zijn over De Sims 3 Beestenbende.

Na een aantal uur te hebben gespeeld kan ik concluderen dat ik de XBOX versie van De Sims 3 Beestenbende een heel leuk spel vind! Iets wat ik eigenlijk niet had verwacht, omdat je veel negatieve dingen hoort over de console versies. Ondanks dat ik wat negatieve punten heb behandeld, zoals de controls, is het echt een leuk spel en de moeite waard om te kopen. Als ik het spel een cijfer moest geven zal dit van mij een 8 krijgen. Een dik verdiend cijfer!

| SN review: De Sims 3 Beestenbende (Xbox360) |

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *