De Sims 3 Showtime weer terug op EA’s Origin met screens

EA is net een wipkip de laatste tijd rondom De Sims 3 Showtime, de 6e uitbreiding voor De Sims 3. Want De Sims 3 Showtime, vorige week nog van Origin afgehaald, is nu weer terug op EA’s Origin en dit keer met een boxart en de eerste screens en artworks.

Een officieel persbericht is er echter nog niet maar we kunnen wel stellen dat De Sims 3 Showtime er nu echt gaat komen.

De Sims™ 3 Showtime Limited Edition – € 39,99

• Exclusief materiaal in de Limited Edition: ontvang als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!

• Ontvang het exclusieve podium en de openbare gelegenheid

• Geef je Sims het exclusieve podium en de openbare gelegenheid, zodat zij het optreden van hun leven kunnen geven!

Kijk hoe je Sims het schoppen tot supersterren, terwijl je verbonden blijft met je vrienden! Ervaar hoe je Sims beroemd worden door op te treden op de verschillende podia in de stad. De Sims 3 Showtime introduceert voor het eerst sociale onderdelen zoals een paspoort, een nieuw onderdeel waarmee je Sims naar het spel van een vriend of vriendin kunt sturen! Daar kan je Sim optreden voor de Sims van je vrienden! Je kunt ook met vrienden chatten en berichten en screenshots op de muren van je vrienden plaatsen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

• Je Sims kunnen hun droom als zanger, uitvoerend kunstenaar, goochelaar of DJ waarmaken. Kijk toe hoe ze beroemd worden, of zie hoe ze tijdens optredens voor andere Sims afgaan als een gieter.

• Nieuwe sociale media-onderdelen: chat met vrienden, plaats berichten op hun pagina’s, geef updates en creëer vriendenlijsten.

• Stuur je Sims naar de game van een vriend of vriendin en verwelkom de Sim van je vrienden in jouw spel!

• Maak je eigen podium! Bouw een hip poppodium, een enorm stadion of een kleine onafhankelijke zaal. De indeling van het podium is van invloed op het optreden en de voortgang van de carrière van je Sim.

• Met de Limited Edition ontvang je als bonus een openbare gelegenheid en podium, waar je Sims op kunnen treden!

| Origin: De Sims™ 3 Showtime Limited Edition |

Met dank aan iSims.

68 reacties

 1. Waarschijnlijk is die gewoon echt, want die kleding zijn echt awesome! Ziet er leuk uit, ik vind het alleen heel stom dat deze eerste komt want ik wil SEIZOENEN!

 2. Ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden. Die social-media dingen ga ik toch niet gebruiken…
  Ik wacht gewoon af totdat er meer details bekend zijn (:

 3. Wow, in die banner heeft die blonde sim echt leuk haar! Op dat haar zat ik echt te wachten 😀
  Het meisje daar heeft echt vet leuke kleding. Wordt dus toch beter dan ik had verwacht 😀

 4. JEEEJ!!
  oke dit miste het sims spel echt en komt er echt magie er in voor (dus iets anders dan goochelen)??
  oke dit lijkt op sims na middernacht maar die uitbreiding is puur feesten met beroemd zijn dit is meer de showbizz(niss) van beroemd zijn SUPERVET!!
  maar kun e nu ook als zanger in een band???
  ik hoop van wel, kun je ook met een zangband beroemd worden??? (hoop weer van wel :P)

   1. ik hoop dat ze daarbij de band functionaliteit van na middernacht inbouwen en niet een nieuwe. dus niet dat je straks twee de zelfde functies hebt

 5. Ik vind het erg jammer dat EA hiervoor gekozen heeft.
  Dit had ook in Na Middernacht gekund, met die beroemdheden.
  Erg jammer. Zit echt te wachten op Seizoenen, en had zo gehoopt dat dat de volgende zou zijn.

 6. OMG! Ik vind dit eerlijk gezegd wel een hele leuke uitbreiding al had ik seizoenen ook wel gewild…. maar toch, microfoons goochelaars, DJ’s!? Ik koop hem Zowiezo, al was het alleen maar om mijn verzameling compleet te hebben. Nu nog maar wachten op de trailer..

  1. de uitbereidingen lijken op elkaar MAAR
   “na middernacht” draait om het nachtleven en “showtime” draait om het beroemd zijn enzo.

   dus als je het zo bekijkt dan zijn het 2 totaal verschillende uitbereidingen.

   1. Helemaal mee eens, Cassoy. Ik snap niet waarom mensen steeds Na middernacht hiermee vergelijken. Dit is totaal anders. Na middernacht was meer de Sims Nachtleven met wat beroemdheids dingetjes erin. Dit is meer een Superstar EP, alleen ik mis de acteurs en mode dingen..

    1. “showtime” mag mischien op “na middernacht” lijken maar ik heb toch het gevoel dat bij deze uitbereiding iets geniaal bij is bedacht iets dat veel sim-fans al heel lang willen in de sims3.

 7. Op dit moment nog magertjes, maar als het verder wordt uitgewerkt, lijkt het me erg leuk. Alleen jammer dat het zo lijkt op Na Middernacht.
  En zo te zien wordt de NL titel niet zo’n slechte vertaling, maar gewoon Showtime 😀

 8. Hm, als ze er 40 euro voor gaan vragen neem ik aan dat het best uitgebreid zal zijn. Hoewel, ik zie dit nog steeds als een uitbreiding van dingen die EA achteraf in NM had willen doen, maar het niet paste of vergeten waren ofzoiets. Ik wacht wel af. 😉

 9. Misschien zit hier dan seizoenen bij? Het zou zomaar kunnen. Ze gaan toch niet 40 euro (5 euro duurder) vragen dan normaal voor een podium waar je op kan zingen..

 10. Ik vind het maar niks het lijkt verdacht veel op de uitbreiding na middrnacht dit hadden ze maar in moeten stopen het lijkt na middernacht 2e deel.

 11. Ga der maar van uit dat het echt is , het heeft al 2keer op origin gestaan , en de banner enzo zijn niet door een amateur gemaakt 😉

 12. Eerste reactie:
  WAAROM SOCIAL MEDIA?!

  Games zijn toch om te onstnappen aan het leven, en door er social media in te stoppen, haal je dat element weg! Bovendien, als je wilt chatten, gebruik dan zoiets als Origin in-game/Steam/Raptr.

  Daarnaast ben ik het er ook mee eens dat dit een soort van uitmelking is van Na Middernacht. Het beroemdheid-gedeelte is gewoon uitgewerkt, en eerlijk gezegd zou het mij niets gaan verbazen als dit een soort van EP voor een EP wordt; ik geloof het echt niet als dit een losse EP van €40,– wordt (of ik vind het gewoon schandalig dat EA mensen zo aftroggelt).

  Idee: als premiummateriaal beschikbaar maken, met extra interacties (net zoals die massagestoelen en dat toverboek) ?

  1. Helemaal eens. Ik wil geen Social Media in mijn spellen hebben, weg ermee! Ik heb nog nooit een game aan mijn facebook account gelinkt en dat ben ik niet van plan ook. Een chat via origin of steam is prima, maar laat alsjeblieft mijn facebook enzo erbuiten!

 13. Blijft een vreemde zaak, maar ik begin steeds meer te geloven dat dit echt moet zijn.
  Ik snap niet waarom mensen het steeds vergelijken met middernacht. Als je de superstar zou kennen dan weet je wat voor geweldige uitbreiding dit kan zijn.
  Alleen mis ik filmacteur en fotomodel…Zonder dat zou het nooit een goeie remake zijn van superstar.

   1. (sorry voor pp)

    Onder filmacteur versta ik filmsets, camera’s, leuke/strenge regie die naar je kijkt. En jouw sim die daar staat met een andere sim acteur om je film te maken.
    Dat kon je allemaal volgen in de superstar.
    En fotomodel had je ook zo set alsof je op een strand liep in badkleding en de fotograaf maakte foto’s van je. Veel meer details en plezier natuurlijk 😛

 14. aan social media heb ik niiiikkss!
  maar die screens zien er egt super uit!
  vooral die kleding en dat haar van t meisje op t eerste plaatje! wow zangeres worden dat wilik egt zo graag in me spel, dat miste ik egt in NM. maar of t egt wat wordt ..

 15. Social media vind ik wel lleuk, maar niet om in een sims spel te doen. Het lijkt me wel een leuke uitbreiding al is hoort het gewoon bij NM.

 16. oke het is positief deze keer! Ik vind hem wel een beetje op Nachtleven lijken van Sims 2 (denk aan de DJ etc) die was ook leuk, dus ik denk dat deze uitbreiding ook heel leuk word. 🙂 in iedergeval ga ik hem denk ik wel halen! ook de kleding en etc bevalt me wel! 🙂

  1. De laatste tijd is de LE voor een aantal weken, net na de release, net zo duur als de gewone versie, of andersom. Na een maand ofzo is de LE duurder.

 17. hij op amazon gevonden, maar er is geen pagia. hij staat alleen bij de zoekresultaten. en er is een filmpje door ea verwijderd van sims 4.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *