Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 Store

EA NL nieuwsbrief: Geniet je van De Sims 3 Beestenbende? Ontdek meer!

(klik de banner om de nieuwsbrief te lezen)

2 gedachtes over “EA NL nieuwsbrief: Geniet je van De Sims 3 Beestenbende? Ontdek meer!”

 1. Soraya

  hooi, ik ben nu de sims beestenbende gekocht en toen kon ik bij het samenvoegen van mn vorige familie en 1 van de nieuwe familie er maar 3 bijelkaar zetten er gingen er dus 6 van mij verloren, is het dus zo dat je maar met zn 3e kan wonen op de beestenbende sims??

  Ook wou ik midden in het spel nog ene dier kopen, maar in de stad staat geen dierenwinkel, ik kan dus alleen dieren adopteren, klop dat???

  Groetjes Soraya

 2. miriam

  1. Je kan met een grote familie juist wonen vast is er een bug geweest.
  . Heb je de LE versie (Lemitd Edion) ? Alleen dan kan je een dieren winkel krijgen en een manege. Veder moet je op je verpakking kijken of er lemit edion staat met een rode lint. Mischien heb je de normale versie gekocht. Je kan de winkel ook downlouden om de echte simsite dus een beetje doorzoeken hoor. Hopelijk lees je dit optijd . 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>