Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Magazines

Living Sims magazine nummer 25 is online

Nummer 25 van het Engelstalige online magazine Living Sims is er. Dit keer maar liefst 192 pagina’s met veel artikelen en allerlei leuke finds voor De Sims 2 en De Sims 3. Dit nummer staat, voor een groot deel, in het teken van de Kerst en de feestdagen.

We have tons of fun stuff for you this issue. Lemonjelly takes us on a very personal tour through Appaloosa Plains and if you haven’t yet purchased Sims 3 Pets, this little adventure could make you add this to your list for Santa. Of course, Anke and Balla get up to their usual shenanigans and the party of all parties makes front page news. Our lovely Bella gives us a helping hand on getting all crafty for the holidays, just in time for you to decorate your simmies’ homes.

| Living Sims – issue 25: The Christmas Issue |

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

4 gedachtes over “Living Sims magazine nummer 25 is online”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>