Nieuw nummer Die Sims Magazine – december 2011 / januari 2012

Binnenkort zal bij iedereen die een abonnement heeft op het officiële Duitse Die Sims Magazine een nieuw nummer in de brievenbus vallen. Dit magazine is, voor zover wij weten, in Nederland en België niet in de winkel te koop.  Je zult dus een abonnement moeten nemen.

Dit keer met artikel over De Sims 3 Showtime, een DVD met spullen voor in De Sims 3, een grote special over paarden, een interview met Ryan Vaughn en nog veel meer.

Op deze pagina van het Die Sims Magazine vind je de inhoudsopgave van het nieuwe nummer. Wil je zien hoe het blad eruit ziet, er staan ook twee voorproefje online:

| Die Sims Magazine voorproefje 1 (PDF) |

| Die Sims Magazine voorproefje 2 (PDF) |

Tijdens de Gamescom 2011 in Keulen zijn wij als Sims Nieuws ook geïnterviewd en gefotografeerd voor dit magazine. Dat interview, samen met nog wat interviews met andere Nederlandse De Sims fansites, staat op pagina 74. Zodra we het magazine zelf binnen hebben zullen we wel wat foto’s ervan online zetten.

Meer weten over alle (online) magazines over De Sims? Klik dan op onze Magazines Categorie en je vind alles mooi op een rijtje!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Magazines

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *