Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en Patches

Aan een patch voor De Sims 3 Beestenbende wordt gewerkt

De Sims 3 Beestenbende ligt nu bijna 7 weken in de winkels en SimGuruGraham heeft op Twitter laten weten dat er gewerkt wordt aan een patch voor De Sims 3 Beestenbende.

We are working on an update for Pets. I can’t speak to any specific fixes, but you’ll hear more about it soon.

Er wordt niet gemeld aan welke bugs gewerkt wordt en wanneer de patch er is dus hou onze site goed in de gaten. Ik ga er namelijk vanuit dat de patch er in ieder geval voor de Kerstdagen is. Tussen Kerst en Oud op Nieuw zijn de meeste kantoren van EA namelijk dicht.

15 gedachtes over “Aan een patch voor De Sims 3 Beestenbende wordt gewerkt”

  1. Bloos6

    Nou ik hoop dat het niet lang meer duurt. Het is niet leuk spelen als de huisdieren niet vooruit gaan met hun balkje als ze iets willen leren. Ik ben benieuwd welke bugs er nog meer opgelost worden. Ik heb er nogal wat en sommige zijn oude bugs die nu weer opduiken.

  2. Big Mama

    Ja ik ben het met je eens dat het ontzettend lang duurt en mijn honden en katten kunnen ook niets leren!Dus hopen dat het nog voor de kerst geregeld is dan kan ik in de vakantie lekker spelen.

  3. tom12

    de patch is er maar lost julie problemen niet op wel anderen problemen en het is meteen ook updaet voor de niewe sims 3 uitbreiding die in januwari verschijnt maar de problemen waar bijna iedereen mee kampt lost deze patch niet op

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>