Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

EA Benelux: acrobaten in De Sims 3 Showtime

Stijg als acrobaat tot ongekende hoogte in De Sims 3 Showtime

In De Sims 3 Showtime kunnen spelers Starlight Shores gaan verkennen, een stad waar Sims hun dromen waar kunnen maken. In deze stad vol ambitieuze amateurs kunnen spelers hun Sims stimuleren tot succes, om zo de concurrentie af te troeven en als zanger, goochelaar of acrobaat uit te groeien tot de ultieme superster. Sims die het pad van de acrobatiek bewandelen zullen unieke vaardigheden ontwikkelen en kansen krijgen om nieuwe stunts te leren en hun optredens te verbeteren.

Acrobatische Sims beginnen als straatartiest met pantomime. Door het oefenen van kleinschalige stunts kunnen ze ervaring opdoen en een zakcentje verdienen. Terwijl ze zich ontwikkelen worden er nieuwe voorwerpen, locaties en kledingsets ontgrendeld. Al deze elementen kunnen van pas komen tijdens hun carrière. Acrobatische Sims met een gemiddeld niveau kunnen hun talenten laten zien tijdens live shows op verschillende podia. In hun shows kunnen ze nieuwe stunts verwerken, zoals buitelingen op een bal. Zo gauw de Sims van spelers succes hebben, kunnen ze optreden voor een groot publiek op enorme podia. Hier kunnen ze echt al hun acrobatische talenten uit de kast halen op een speciaal ingericht podium voor hun act.

7 gedachtes over “EA Benelux: acrobaten in De Sims 3 Showtime”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>