Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Video: de essentie van De Sims 3

EA Vision heeft deze nieuwe De Sims 3 Essence video online gezet; een nieuwe reclame trailer dus waarin we ‘de essentie’ van De Sims 3 zien. Ik kan even geen betere vertaling voor  ‘essence’  verzinnen zoals deze trailer in het Engels heet.

4 gedachtes over “Video: de essentie van De Sims 3”

  1. Hikari-desu

    Wel leuk filmpje, had idd wel liever iets van kerst gezien. Bovendien bestaat dit filmpje grotendeels uit bekend beeldmateriaal, wat ik wel jammer vind eigenlijk. ;o Maarja, voor de rest wel leuk in elkaar gezet, 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>