Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende en De Sims 3 Reviews

De Sims 3 Beestenbende review van De Volkskrant

Niets is zeker in het leven behalve de dood en belastingen, zei de Amerikaanse schrijver, diplomaat en uitvinder Benjamin Franklin. Hij had er de zekerheid aan kunnen toevoegen dat elke editie van The Sims vroeg of laat een beestenpakket krijgt.

| De Volkskrant: de negen levens van een Sim |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>