[REMINDER] De uitdaging van de maand – december 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

De dagen worden korter, warme truien worden achter uit de kast gevist en de temperaturen dalen naar 0: kortom, het is december! En natuurlijk is het ook tijd voor een nieuwe uitdaging, deze keer een echte december-uitdaging.

Het is namelijk de bedoeling om een foto te maken van jouw Simsfamilie die kerst viert. Dit kan aan een grote tafel vol met lekker eten zijn, maar misschien zitten jouw Sims liever rond de kerstboom kerstliedjes mee te zingen? Maak er een zo’n gezellig mogelijke foto van!

Deze foto kan je inleveren op ons forum en dat kan tot donderdag 29 december 15.00 uur en dat is al over 6 dagen. Daarna kunnen alle leden stemmen op hun favoriete kerstfoto!

| Uitdaging van de maand december 2011 |

De winnaars van eerdere Uitdagingen van de Maand vind je in dit topic op ons forum.