Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Prima Games guide box is binnen

Enkele dagen geleden hebben we in deze post op onze site gemeld dat de  Sims 3 Prima Games guide box vrij slechte beoordelingen heeft gekregen.

AnsjJ2 heeft de box nu binnen en er wat foto’s van gemaakt; de vraag is natuurlijk of ze er ook tevreden over is.

Na enkele berichten hier op de site, was ik bang dat de gidsen hartstikke lelijk zouden zijn. Maar dat valt naar mijn mening wel mee. De gidsen zijn dan niet zo groot als de normale gidsen (pocket boek formaat), en hebben iets goedkoper papier en zijn in het zwart / wit. Maar als je, zoals ik, goede ogen hebt, is alles prima te lezen en te zien. Naar mijn mening is het prima te doen!

Ondanks dat de prijs toch nog een beetje hoog ligt voor deze kwaliteit, zou ik toch nog even wachten tot ze misschien nog een stuk goedkoper worden. Want voor € 26,99 heb je dan wel een hele boel, maar voor deze kwaliteit (papier en zwart/wit) vind ik het de prijs niet waard.

11 gedachtes over “De Sims 3 Prima Games guide box is binnen”

 1. Shevens

  Ik ben niet zoon leesfanaat, Maar als het natuurlijk over mijn lievelings- game gaat dan wordt het een ander verhaal.
  Ik ga niet voor guides want ik wil niks weten over mijn spel.
  Naja, Wel de trailer enzo.

  Maar gewoon alles zelf uitvogelen vind (IK!) de leukste manier van het spel spelen! 😀

 2. Rudy

  Oh nu ik het zo zie valt het best nog wel mee. Mensen waren aan het zeuren dat de letters ZO klein waren dat je er een vergrootglas voor nodig had, als ik zo de foto’s bekijk valt dat allemaal reuze mee. En eerlijk gezegd gebruik je die boekjes toch alleen maar als je even snel iets wilt weten, dus ik denk dat ik ze toch maar neem. Als ik ze allemaal los koop moet ik veel meer betalen, plus dat ik met geen mogelijkheid meer die ene van het basisspel kan krijgen.

  Wat is trouwens die encyclopedia??

 3. Patricia

  Het enige minpuntje is wel dat alles zwart/wit is. Dat is wel een tegenvaller. Maar leuk dat ze alles in zo’n box hebben gedaan nu. Toch wel handig voor de mensen die de gidsen niet apart willen kopen en dit een prima oplossing vinden. ^_^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>