Lady Gaga’s ‘Marry The Night’ binnenkort te beluisteren in De Sims 3?

Lady Gaga News heeft een nieuw gerucht doen verspreiden, volgens hen heeft De Sims Studio bevestigd dat de, inmiddels bij iedereen wel bekende, Lady Gaga haar nieuwste hit; ‘Marry The Night’ opgenomen heeft, of nog gaat opnemen, voor de nieuwe uitbreiding van De Sims 3, Showtime.

Er zijn verder geen officiële berichten die het gerucht bevestigden, niet van De Sims Studio als van Lady Gaga haarzelf. Het gerucht kan overigens makkelijk waar zijn, veel bekende sterren hebben al een nummer opgenomen in Simlish, het taaltje in De Sims 3, en De Sims 3 Showtime past helemaal in het geheel van sterren in muziek.

R: The Sims Studio oferece contrato para Lady Gaga cantar “Marry the Night” na linguagem SimLish para a expansão “The Sims 3: Showtime”.

Zolang er niks officieel bevestigd is, is er weinig over te zeggen. Maar zoals gewoonlijk houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Bron: SimPrograms

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

37 reacties

 1. zingen kon je al hopelijk dit liedje ook, het valt me trouwens op dat er veel bekende liedjes de laatste tijd opstaan op de radio van mijn sims zoals vandaag. ik had dat liedje bij m’n sims nog nooit eerder gehoord XD

 2. sorry hoor maar heb toch liever madonna de echter queen of pop geen gecopieerde nep wijf
  die nog op een vent lijkt ook jakkes dont like gaga at all

 3. Waarom men altijd kiest voor de meest voor de hand liggende dingen(in dit geval ‘gaga’)snap ik eigenlijk niet.Er is toch echt wel genoeg ontzettend goede muziek gemaakt in deze wereld dus waarom nou weer een totaal grijs gedraaide diva die “redelijke” muziek maakt.Ik geef Cindy gelijk,geef mij ook maar Madonna.Dat is tenminste het originele produkt.

 4. Je bedoelt dat bericht met ‘hoop ik ook”?Dat stond er nog niet toen ik mijn bericht postte kijk maar naar de tijd.Lange tenen?

 5. Madonna is ook niet meer wat het is geweest, ze playbackt tijdens haar concerten en live zingen.. Dat wil je niet horen… Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en dat wordt maar gerespecteerd 🙂

 6. Als ik ervan uitga hierboven met pubers te maken heb, is er toch bar weinig veranderd.Ook toen werd er ‘ruzie’ gemaakt over wie de beste artiest was.En geloof me, ook toen waren de meningen sterk verdeeld. Wat maakt het uit, ieder zn mening, Truus houd van Madonna en Els van Gaga.geniet er gewoon van en t is nergens voor nodig om je idool te verdedigen want die trekken er zich toch niks van aan en gaan door met ‘big money’ maken. Ik heb persoonlijk niks met die dames en geniet intens van ‘visual kei’ bands als Versailles, en D.Dat is gewoon MIJN soort muziek.
  Toch iedereen alvast een fijne muzikale jaarwisseling gewenst 🙂

  1. Zelfs bij de visual kei dames/heren zijn er zulke ruzies 😉 Ik luister het zelf ook 😉 en heb het vaak genoeg meegemaakt. En is Kira niet van Death note afgeleid :P???

   Maar je hebt wel gelijk, ieder zn smaak!

   1. (ff offtopic, sorry) ahaha klopt :-)Kira is mn favo uit die manga. en de visual kei fans waar ik contact mee heb maken geen ruzie over wie het beste is. we waarderen en accepteren elkaars smaak gewoon.
    Ikzelf vind het gewoon kinderachtig om te zeggen dat jou favo band het beste is. mensen zeggen vaak, “die en die IS de beste”. in plaats van “IK VIND… die en die de beste.daar krijg je die ruzies door.

 7. Ben niet zo’n fan van gaga, maarja idd ieder zn mening. 😉 Bovendien, als je er niet naar wilt luisteren, dan zet je de radio toch gewoon op een ander genre/zender 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *