De Sims 3 Showtime: nieuwe video over carrières

De Russische fansite Sims Mixei heeft deze nieuwe video online gezet van De Sims 3 Showtime. Enkele beelden kennen we al uit de aankondigingstrailer maar veel is ook nieuw.

De kwaliteit is matig dus hopelijk komt EA snel met een betere versie.

28 reacties

 1. Overtuigen van Alan Stanley… Daar heeft EA grandioos in gefaald. Waarom laten ze niets zien van de nieuwe stad? In zulke filmpjes verbloemen ze steeds de slechte kanten en verfraaien ze de goede kanten, en als dit de goede kanten zijn… De pooltafel en het zingen lijken me wel leuk, maar moesten reeds in NM zitten.

 2. Ik vond het geluid op de achtergrond te rustig eigenlijk. Je sim geeft een concert, en het is doodstil, ook met die goochelaar, dan is het heel stil… en dan zie je die lichten knipperen, zo raar!
  Maar het zingen was wel mooi, en die dikkerd die ging dansen, geniaal! Ik wil deze sowieso hebben! 😀

 3. WTF nou sorry hoor, die liedjes enzo die je hoort komen allemaal uit Sims 2. Die liedjes die je hoort komen allemaal uit de karaoke machine van De Sims 2. Jezus, zijn ze bij EA nou nooit eens origineel en verzinnen ze eens iets anders?! Dit is echt pure makkelijkheid. Plus dat het er echt totaal niet spectaculair uitziet als je sim op t podium staat te zingen. Die muziek. T lijkt net of ze in een stille kamer zingt ofzo.

  Tsjongejonge. Ik wist wel dat EA zich er weer makkelijk van af probeert te maken. Pff.

  1. Ik hoor voornamelijk de Sims House Party hoor. Heb laatst nog De Sims 1 gespeeld, maar zat ook even te twijfelen of het niet ook in De Sims 2 voorkwam.

   Hoe dan ook, een aantal Amerikanen hebben het over het nieuwe nummer van Lady Gaga. Dus ik vermoed dat er een achtergrondmuziekje was (zoals bij de vorige video met Firework). Als ze dan ook nog de geluiden van de omgeving erbij monteren, dan wordt het wel heel druk. Ik denk dus dat er wel achtergrondgeluid zal zijn, maar dat het nu bewust is weggelaten. Het komt inderdaad wel wat vreemd over zonder achtergrondmuziek, maar dat komt waarschijnlijk omdat Europa nog niet de nieuwe muziek van Lady Gaga mag horen. Dat zie je wel vaker met filmpjes op YT.

   1. Zou ook kunnen Hiki, Iniedergeval zijn ze weer niet origineel geweest met wat ze maken. Vind het echt jammer. Als je dan toch een Superstar ‘remake’ wilt maken, doe het dan ook meteen goed. T lijkt net of ze zoveel mogelijk uitbreidingen en stuffpacks in een zo kort mogelijke tijd eruit willen pushen en de boel maar een beetje versloeren.

    En dan zeggen ze altijd dat ze heel goed naar de community luisteren, maar dat betwijfel ik wel. De community wil al heel lang weersomstandigheden in Sims 3, ik zeg niet dat die er niet gaan komen, maar ik vind het wel belachelijk dat ze ons daar zo lang op laten wachten. Maargoed we zien het wel.

    1. Ik weet niet of je iets bedoelt te suggereren of gewoon fout gekeken hebt, maar hiki is iemand anders hoor.

     Hoe dan ook, Superstar was mijn favoriete uitbreiding bij de Sims 1 en ik hoop dat Showtime minstens even goed zal zijn. Deze video laat best wel leuke dingen zien, maar hopelijk krijgen we binnenkort ook wat van de nieuwe wereld te zien.

  2. Tja Rudy, je bent beslist niet de enige of de eerste die zich gruwelijk ergert aan de amateuristische manier hoe EA zich er (ook weer) deze keer vanaf maakt. Ik voel me iig belazerd tot Tokyo en weer terug

 4. @Nefje, er is nog geen nieuw album van Lady Gaga en ze is bezig met een nieuw album nog geen nummer, het word Marry The Night van haar laatste album

 5. Wow zalig ik maak een familie met 5 kinderen 1word zangeres 1 acrobaat 1goochelaar enzo verder ;o ik kn al niet w8en om het te gaan kopen 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *