Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Showtime

Starlight Shores niet te zien in De Sims 3 Showtime Katy Perry video

De fansite Sims Mixei meld dat de buurt die we in de De Sims 3 Showtime: Katy Perry Collector’s Edition trailer zien niet Starlight Shores is. Dat heeft SimGuruGraham via twitter laten weten.

The Katy Perry trailer that came out today uses a variety of locations combining content from different expansions that we’ve released thus far. You’ll get a look at Starlight Shores soon though!

De buurt die we zien is samengesteld met onderdelen uit allerlei buurten die tot nu toe zijn gemaakt. Maar van Starlight Shores, de nieuwe buurt van De Sims 3 Showtime, zullen we binnenkort meer te zien krijgen. Waarschijnlijk hebben we van Starlight Shores helemaal nog niks gezien, ook niet in eerdere trailers en screens?

Van Appaloosa Plains, de buurt die bij De Sims 3 Beestenbende zit, hebben we ook pas erg laat de eerste echte beelden gezien en The Sims Studio houdt Starlight Shores dus ook nog even ‘geheim’. Misschien krijgen we de eerste beelden te zien op 8 februari 2012 tijdens de producers tour in Keulen – Duitsland waar Fransor namens Sims Nieuws ook bij zal zijn?

9 gedachtes over “Starlight Shores niet te zien in De Sims 3 Showtime Katy Perry video”

  1. hiki

   Waarschijnlijk ook delen van oude buurten en spullen die in Create a World zitten. Ik denk dat ze een al bestaande buurt hebben omgebouwd voor enkele Showtime trailers en screens? Dit hadden ze voor de eerste trailers & screens van Beestenbende ook gedaan: volgens mij hadden ze toen Sunset Valley verbouwd?

   Volgens mij hebben we al wel wat nieuwe lots gezien van Showtime maar die stonden vast ook ergens in een verbouwde buurt en niet in Starlight Shores.

 1. yanyo111

  ik vind het eigenlijk wel goed dat ze nog niks verklappen want normaal weten we meteen hoe de nieuwe buurt in elkaar zit maar ik vind dus eigenlijk dat we dat maar lekker zelf moeten uitzoeken 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>