Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Slaap- en Badkamer accessoires

De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires trailer

46 gedachtes over “De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires trailer”

  1. Vogelzang

    Yannick, dat heb ik ook. Wehkamp heeft ze nu niet meer op voorraad, dus dat kan nog wel 2 dagen duren, maarja, gelukkig is het een accessoirespakket en geen uitbreiding (heb hem namelijk besteld voor 10,79 en dat is hij nergens anders, dus laat ik hem maar staan)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>