Driver officieel online voor de Sims 3 Illuminated Mood Mouse

Op sommige fansites is al gemeld dat er voor de Sims 3 Illuminated Mood Mouse een driver was. Dit hebben we niet gemeld omdat de driver rechtstreeks van een server kwam en we ftp links nooit melden. Bij ons staan ook wel eens dingen op de server die nog niet openbaar mogen worden.

Maar Kelly, waarvoor onze dank, heeft ons net gemaild dat Madcatz de driver nu op hun drivers pagina heeft gezet. Als het goed is geeft de muis nu de mood van je ingame Sims goed weer als je de driver hebt geïnstalleerd.

| Sims 3 Mood Mouse drivers (XP,Vista and 7) |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

7 reacties

 1. Zouden jullie misschien in de beschrijving kunnen melden wat wat is?, sommige mensen namelijk denk ik de volgende dingen niet:
  32bit Software
  64bit Software

  1. dan weet ik niet wat voor computer jij heb, maar hij werkt bij mij prima, en dat op meerdere computers.
   en ik gebruik de driver al sinds 7 of 8 januari!

 2. dat is wel handig als je je sims op automatisch hebt staan (dat ze zonde hulp kunnen overleven) en jij moet iets anders ff doen bijvoorbeeld de post halen XD en je komt dan terug dan hoef je niet steeds op het beeldscherm te kijken maar kijk je gewoon ff naar je muis 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *