The Sims 3 Illuminated Mood Mouse is binnen [updated]

Vorige week toen ik op de homepage het bericht van Hiki las over een The Sims 3 muis, ging mijn hart te keer. Ik moest hem hebben!! Dus logde ik snel in op mijn computer, en ging zo snel mogelijk naar de site van bol.com, bestelde hem en moest vanaf die tijd wachten. Op Amazon.com stond destijds dat de muis daar pas 31 januari uit kwam, en hier 10 januari. Dat vond ik raar dus ging er al van uit dat ik de muis deze maand niet meer binnen zou krijgen. Tot ik op twitter een bericht las van een goede vriend van mij, die de muis al binnen had gekregen. Vanaf dat moment zat ik ongeduldig te wachten op de postbode, en die hier is niet zo snel, dus had niet verwacht dat hij vandaag zou komen. Maar gelukkig wel!

De muis zit stevig verpakt in zijn doos en moest eerst priegelen met een stickertje (zonder iets te beschadigen) en plugde hem gelijk in. De muis is een USB muis, met een snoertje, dus hij is NIET draadloos! Zodra je de muis inplugd zoekt Windows 7 voor de drivers en kan je hem meteen gebruiken. Wat ik niet had verwacht is dat de kleurtjes de hele tijd door blijven lopen. Van groen naar geel, van oranje naar rood. Jammer genoeg toen ik De Sims 3 op wou gaan starten, en in mijn familie kwam, bleef hij gewoon de kleurtjes afwisselen. Of dit nu ligt aan een verkeerde driver, of dat de muis echt niet werkt in je spel. Is nog de vraag, maar ik zou het heel erg jammer vinden als hij het niet zou doen in het spel, want dan verkopen ze een leugen!

[UPDATE] Diegene die deze muis gekocht hebben moeten deze pagina van MadCatz in de gaten houden. Daar zal een driver online komen te staan waardoor de muis wel de kleuren zal weergeven van je Sims. Wanneer de driver online komt is niet bekend.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

45 reacties

 1. Zoals je weet werkt hij bij mij ook niet met de sims 3, erg jammer.
  Mischien dat er in de toekomt ooit nog wel eens een speciale driver voor de muis uitkomt!

 2. Ik ben niet zo technisch maar ik dacht al dat het niet echt zou werken: de kleuren komen overeen met de mood van je Sim dus. Volgens mij is dat technisch niet zo makkelijk te maken namelijk.

  Maar de muis ziet er wel erg leuk uit – als ik weer geld heb ga ik hem ook bestellen 😛

 3. Ik heb hem ook! Ook bij mij blijft hij verkleuren. Maar hij is toch wel supergaaf! Ze moeten meer van dat soort accessoires op de markt brengen!

 4. Ik heb al een paar jaar een muis van trust met de zelfde kleuren en ook die verspringd van kleur, met wat voor spel je dan ook doet .Staat geen Sims op dat is dan jammer .Maar verder geen verschil.

 5. denk je nou werkelijk dat zoiets werkt:s nee joh, echt niet. dan moet er meer techniek in zitten en ik vond die muis al te goedkoop voor zoiets
  dat had ik van te voren wel kunnen weten, ik heb het niet besteld, ik heb zelf een goede muis en daar ben ik tevreden mee

  1. Natuurlijk is dit mogelijk. De muis heeft een “driver” nodig die verteld wat de muis met de kleuren moet doen in het spel. Op de meeste websites wordt nu gezegd dat ze met de uitgever hebben gesproken en die zegt dat de “driver” binnenkort uit moet komen 🙂

    1. Ben het ermee eens dat de driver er gelijk al had moeten zijn, maar ben ook wel blij dat er überhaupt een driver komt 🙂

 6. Ik wilde hem ook gaan bestellen! Maarja, als die echt niet meekleurt met je Sim dan hoef ik hem toch niet. Heel erg jammer dit. 🙁 Staat er niet toevallig is van extra informatie bij een sterretje?

 7. ik vindh et niet erg dat ie niet met m’n sims mee kleurt (als ik hem zou hebben XD) want ik ben al blij dat ze eindelijk z’n
  accessoire op de markt hebben gezet dat zouden ze eigenlijk ook met de goodies moeten doen vind ik én het is en blijft een sims muis ook al kleurt ie niet met de behoefte mee 😉

 8. ik heb alleen maar een plumbob USB.. Maar jammer dat die muis het niet doet met het spelen van de sims. Als het erbij staat dat hij dat zou moeten doen, dan moet hij het ook doen ook! Maar wel gave muis!:P

 9. Voor de mensen die lezen dat hij nog niet werkt tijdens het spelen.
  Als goed is wordt er binnenkort een driver vrijgegeven, en dan zou het wel moeten werken.

 10. [UPDATE] Diegene die deze muis gekocht hebben moeten deze pagina van MadCatz in de gaten houden. Daar zal een driver online komen te staan waardoor de muis wel de kleuren zal weergeven van je Sims. Wanneer de driver online komt is niet bekend.

 11. Ik ga hem gewoon kopen, ook al kleurt hij niet mee met de mood van mijn Sim. Het is toch een leuk collector’s item.

 12. Ik heb de driver gevonden op de website van madcatz, AnsjJ2 die heb hem ook al geprobeerd, voor de mensen die ook de links willen hebben voordat de driver pas gereleased wordt stuur ff een pm naar me op het forum.

  1. Wij gaan als Sims Nieuws die drivers niet melden omdat ze van een FTP link afkomen. Met andere woorden: wij kunnen niet weten of het de goede drivers zijn of een test versie of wat dan ook.

   Wat jij in PM’s verder doet moet je zelf weten; daar hebben wij geen invloed op en is voor eigen risico van diegene die de drivers gebruiken 😉

   Op onze server staan ook dingen verborgen, niet openbaar, en dat is niet voor niks 🙂 Daarom is het een ongeschreven regel dat we dit soort (FTP) links (ook van EA servers) nooit melden.

   We wachten wel op een ‘officieel’ bericht van de MadCatz site dat de drivers er zijn.

   1. Oké is compleet jullie keus.

    Ga ik wel verder met uitdelen van de download link via pm zolang Madcatz nog niet officieel gereleased heb.

  2. halloo ik heb de sims muis gister gekocht maar zou je mij de link willen suuren en uitlegge waar ik het kan vine want wl heel grag sims spelen en met me muis

 13. nee het maakt niet uit welke sims3 uitbreiding zolang je het basisspel maar hebt. Installeren: gewoon het officiele driver vanaf bijgeleverde cd en/of direct van de makers website.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *