Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

SN’s mini reviews van De Sims 3 Store premium materiaal

Binnenkort kun je op Sims Nieuws mini reviews verwachten van het premium materiaal van De Sims 3 Store. EA Benelux gaat ons voortaan van elk nieuw premium object een review exemplaar geven en daar zijn we erg blij mee.

Hou Sims Nieuws dus in de gaten!

9 gedachtes over “SN’s mini reviews van De Sims 3 Store premium materiaal”

    1. yannick Sims3 xD

      Ik wou de koeienplant toen kopen, had ik 400 simpoints uitegeven aan een koeienplant wip kip, ik zou ook graag mijn points terug willen voor de orginele koeienplant, anders had ik net zo goed de arcade kunnen kopen (los)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>