SN’s mini reviews van De Sims 3 Store premium materiaal

Binnenkort kun je op Sims Nieuws mini reviews verwachten van het premium materiaal van De Sims 3 Store. EA Benelux gaat ons voortaan van elk nieuw premium object een review exemplaar geven en daar zijn we erg blij mee.

Hou Sims Nieuws dus in de gaten!

9 reacties

  1. Echt zo raar (vind ik) ik heb gewoon 400 Simpoints wegegeven voor iets wat het niet doet? Dat Uber-Sani-Sim Toilet, hij wil niet zelfreinigen? Help!?

    1. Ik wou de koeienplant toen kopen, had ik 400 simpoints uitegeven aan een koeienplant wip kip, ik zou ook graag mijn points terug willen voor de orginele koeienplant, anders had ik net zo goed de arcade kunnen kopen (los)

  2. Klachten helpen niks je krijgt nooit persoonlijk contact en meestal krijg je een standaard antwoord waar ze je naar doorverwijzen. (dat zijn mijn ervaringen)

    1. Ik heb ergens gelezen dat je eerst moet klussen of als je al een klusser bent dan moet je hem zelfreinigend maken. Dan doet hij die dingen als stoom blazen en over de bril poetsen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *