Alle spullen uit De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires

De Duitse fansite Simfans heeft weer zo een interactieve pagina online gezet en dit keer uiteraard over het De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires pakket. Je vind er alle spullen en kleding die in dit 5e accessoire pakket voor De Sims 3 zitten.

| Simfans: Interaktives Special: Entdecke Die Sims 3 Traumsuite-Accessoires

11 reacties

 1. Ik vind het een tegenvaller.. Dit soort dingen kun je ook wel op modthesima2 downloaden of in the store. Ik vond het geen accessoire pakket waardig. Zitten volgen smij de minste dingen tot nu toe in.

 2. Dat bad is wel leuk, Raam SOWIESO.
  Leuke kleding ook

  Maar het is te weinig wat ik leuk vind, Net maar een paar dingen.
  Ach, Ik heb hem gekocht om m’n collectie compleet te houden.

 3. Ja ik heb hem ook gelijk gekocht, om het idd compleet te houden. Ik koop alles van de sims3 maar dit is nu mijn eerste tegenvaller..

 4. Ik vind dat er wel meer dan 1 slaapkamer en 1 badkamer bij had gemogen, en ik had gehoopt dat je in dat raam zelf iets kon neerzetten, nu heb je gewoon steeds dezelfde bloemen in dat raam.

 5. Ik vind het sanitair + die ramen wel echt mooi, dat zou ook echt de enige reden zijn dat ik hem ga kopen. Die kleding boeit me niet, je ziet er toch niks van als je Sim onder de dekens ligt. Van mijn part slapen ze in jute zakken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *