Nieuwe poll: ik heb het De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires pakket gekocht en ik geef het een …

We hebben weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer zijn we benieuwd welk rapport cijfer jij het De Sims 3 Slaap- en Badkamer Accessoires pakket geeft. Of heb je het accessoires pakket helemaal niet gekocht?

De uitslag van onze ‘Doe jij mee aan de boycot van De Sims 3?‘ poll vind je in ons polls archief. Iedereen bedankt voor het stemmen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Poll's

22 reacties

 1. ik vind het maar magertjes.
  net zoals alle accessies pakketten zijn van sims 3.
  samen gevat is dit de inhoud:
  – 1x complete badkamer (alle spullen 1x boring)
  – 1x complete slaapkamer (hetzelfde verhaal BORING!!)
  en wat slaapkleding met haar erbij.
  nou nou dat is veel wat een werk moeten die sims 3 makers hebben zeg! 😛

 2. Ik geef het een 7-8, ondanks er weinig spullen inzitten, zijn alle spullen wel mijn smaak.Vooral de badkamer die vind ik prachtig :).

 3. Veel mensen denken bij accessoirespakket gelijk van “Oh, dat is duur met weinig spullen!” Maar het hoeft helemaal niet duur te zijn (:
  Oke, ze zeggen 20 euro enzo maar ook bij dit pakket, afgelopen dagen kon je het bij wehkamp bestellen voor 11 euro! Dan is het best het geld waard…

 4. ga daar maar niet van uit showtime zit met de prijs op dit moment € 34,99 dat is voor normaale showtime en de katy perry le zit met prijs op dit moment € 44,99 en straks word normaale showtime 40 euro

 5. € 34,99 is de adviesprijs voor Showtime. Er zijn ook genoeg winkels en webshops die het spel onder de adviesprijs verkopen. Gemiddeld zijn uitbreidingen maximaal 30 euro en accessoires maximaal 15.

   1. Dis normaal hoor…Laats dit spel gekocht voor 13 euro. Levensweg voor 20 euro. Uibreidings pakketen worden altijd rond de 30 euro verkocht bij de game mania. die dag toevalig bij mij voor 20 euro

   2. Alle uitbreidingen zijn 26 euro per stuk bij de Dixons, Dynabyte en MyCom. Het is geen fout aangezien het al tijden zo is. Ik denk dat mede daardoor de Bartsmit/E-plaza deze maand een kortingsactie heeft. Webshops zaten altijd al onder de adviesprijs en gewone winkels kunnen niet altijd achterblijven.

    De Dynabyte geeft overigens ook nog eens 10% klantenkorting en is daarmee tot nu toe de goedkoopste. 🙂

 6. Ik wacht tot er een keer een aanbieding is op origin ofzo. Dan koop ik hem wel 🙂 maar ik ga er niet de volle mep voor betalen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *