Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

De Sims 12 jaar: screens mosaic

The Sims Studio had via Facebook spelers opgeroepen om screens in te leveren om het 12 jarig bestaan van De Sims te vieren, zie ook dit bericht op onze site.

Van al die screens is nu een mosaic gemaakt: als je op de kleine screen hierboven klikt zie je het resultaat. Om de screen echt groot te zien kun je het beste doen met de rechtermuis button ‘koppeling openen in nieuw venster’.

Wil je nog kwijt wat De Sims voor jou betekent dan kan dat in dit topic op ons forum:

| Sims Nieuws forum: 12 jaar De Sims: wat betekent De Sims voor jou? |

7 gedachtes over “De Sims 12 jaar: screens mosaic”

    1. Katy

      Thank you for each of your labor on this web site. My mom enjoys coctindung internet research and it’s obvious why. Many of us know all concerning the lively medium you deliver functional thoughts by means of your blog and even increase response from website visitors about this area of interest plus our favorite daughter is truly starting to learn a whole lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. You are always carrying out a glorious job.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>