De Sims 3 Showtime is de laatste uitbreiding voor De Sims 3?

Simsfan zegt in een reactie hier op onze homepage dat in de nieuwe folder van Bart Smit staat dat De Sims 3 Showtime de laatste uitbreiding voor De Sims 3 wordt.

Waar Bart Smit deze informatie vandaan heeft is mij een raadsel maar Bart Smit is een groot bedrijf en het lijkt me niet dat ze zomaar zoiets in hun folder zetten?

Wat denken jullie: komen er geen uitbreidingen meer voor De Sims 3?

95 reacties

 1. Oh My GOD!! Als dit zo is, word ik echt chagrijnig. Misschien de laatste uitbreiding die hun verkopen, dat het voortaan digitaal gaat, of de laatste kans om hem te kunnen reserveren voor die uitverkocht is, ik hoop die laatste van me maar. *grrrr

 2. Das balen..
  Ik wil graag seizoenen inderdaad als dat er niet komt word ik best boos pff
  Of ze maken een update dat er seizoenen in komt dan ben ik wel een beetje te vreden.
  Hoop ook dat er meer Sims komen of iets helemaal nieuws.

    1. nee sims 1 had er 7, Heel veel mensen dachten trouwens bij sims 2 vrije tijd de laatste was, aangezien de sims 1 ook stopte bij nummer 6.

 3. als ze het ook maar wagen als laatste te houden zou zo asociaal zijn, spel is nog lang niet compleet, valt nog zoveel aan toe te voegen!

  1. Ik hoop ook dat het een Drukfout is *grrr #EAislui #wijwillenMaxisterug (er was een gerucht dat Maxis weer aan een simcity spel werkt met EA)

 4. Dat soort dingen gebeuren ook met andere grote game titels waar dan allang van bekend is dat er nog meer komt.
  In het Engels zou het neerkomen op ‘Get the latest*’ het is gewoon een slechte vertaling.

  *ook vertaalbaar als de nieuwste.

 5. Ze bedoelen waarschijnlijk dat het de laatste nieuwe uitbreiding is. Want als het echt de laatste zou zijn dan was dit al wel bekend.

 6. Echt als ze dit doorzetten, ben ik echt van plan om Sims 4 niet aan te schaffen, Sims 3 is nog te incompleet om hier te eindigen.
  Niet voor niets 100e euries in gepompt en dan zo te laten eindigen!
  Zo ie zo als dit waar is, dankje EA voor verpesten van me dag!

 7. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ze met laatste nieuwste bedoelen. Maar het kan idd wel erg verwarrend overkomen. Het is dan ook best wel leuk om die boze/teleurgestelde reacties te lezen xd. En als dit echt de laatste uitbreiding zou zijn geweest zal Bart Smit heus niet de eerste zijn die dat vermeldt 😉

  1. Nou … Bart Smit heeft ook die release lijstjes altijd in de winkels hangen waar info opstaat waar EA nooit happy mee is.

   😛

 8. Ik denk ook dat ze bedoelen dat dit de nieuwste is. EA maakt ongelooflijk veel winst (lijkt me) door al die uitbreidingen. Ze gaan pas stoppen als ze geen of nauwelijks winst meer maken.

 9. Zoals je het kan verstaan (en mensen dat verkeerd geïnterpreteerd hebben) gaat het om de (laatste) nieuwe uitbreiding, maar helemaal nog geen laatste Sims 3 uitbreiding. ’t Staat al langer vast dat Sims 3: Seizoenen zeker en vast nog moet uitkomen, dus panikeer niet te snel na zo een “droog” bericht.Ik weet dit van iemand die in deze (game-branche) werkt dat het enkel maar om een reclamestunt gaat, over de (laatste) nieuwste uitbreiding, The Sims 3 Showtime dus.

 10. Hiki, you’re EVIL 😛

  I guess it’s more like “The last game for now” or “The last game we have” and not “the last game forever” 😉

 11. ik denk ook dat ze met laatste nieuwste bedoelen. Ik denk dat EA wel zo vriendelijk zou zijn geweest om dat anders ook aan de fans door te geven. Ze snappen heus wel wat voor impact het zou hebben als de fans er pas later achter zouden komen. Grote bedrijven maken ook wel eens fouten. 😉

 12. Laten we het er dan maar op houden dat het over laatste nieuwste dus Showtime gaat, Fransor kan het altijd nog vragen aanstaande woensdag in Keulen.

 13. Ik denk dat ze bedoelen dat dit de laatst aangekondigde is? Ik kan me echt niet voorstellen dat ze zo snel al stoppen met uitbreidingen maken..

 14. Ik weet absoluut zeker dat dit weer een geval is van vekeerd gebruik van de nederlandse taal.Als showtime de laatste uitbreiding zou zijn dan zal EA dit heel groots aankondigen zodat er geen twijfel mogelijk is en zodat iedere simfan die uitbreiding ook gaat kopen want het is de laatste en wie wil die nou missen.Dus mensen DO NOT FREAK OUT.

 15. Mensen, met ‘de laatste uitbreiding’ bedoelen ze: ‘De nieuwste uitbreiding’. Mensen moeten die dingen niet altijd zo letterlijk nemen. Er komt nog seizoenen, mark my words. Iedere gelegenheid die EA heeft om de Sims reeks verder uit te melken grijpen ze met beide handen aan. Iedereen wil Seizoenen, dat weten ze. Die komt er nog wel….

  1. ja en er komt heus nog wel een AP met kleding enzo
   en natuurlijk seizoenen EA luisterd altijd naar hun fans dus. En ik hoop ook nog op een EP van winkels ofzo
   EA is nog lang niet klaar met de sims 3

   1. We weten nog niet zeker of er een winkel uitbreiding komt, want op twitter zij 1 van de Simguru’s (even vergeten welke) dat Gaan het maken voor de sims 3: Ambities is, we hopen natuurlijk van niet, van ambities is een doodsaaie uitbreiding, dus hopelijk een sims 3 Gaan het maken 😀

 16. het zou wel heel raar zijn als dit de laatste uitbreiding zou zijn -.- ik denk het niet 😛 maar je weet maar nooit met die EA 😉

 17. ze zeiden dat Sims4 eind 2013 zal komen dus er komt heus nog wel wat van Sims3 , gewoon net als je zegt ”het laatste nieuws van vandaag’ daar bedoelen ze niet mee dat er daarna geen nieuws meer komt maar dat het het laatste nieuws in dat er tot nu toe is..

 18. Ik denk niet dat dit de laatste uitbreiding is. Op de reclames op Televisie toen Wereldavonturen uit was en in de reclame die je in de box van je uitbreidingen vind staat ook ‘Maak je Collectie helemaal af’ dit is ook nooit zo geweest als het er stond.

 19. ik denk niet dat dit de laaste sims3 is ik denk dat er nog wel uitbreiding van sims3 komen het zou wel hele dome stunt zijn om het zo in media te brengen ik ga er gewoon van uit dat dit niet de laaste uitbreiding zal zijn

 20. Bij de Sims 1 kwamen er volgens internet 7 uitbreidingen, bij de Sims 2 8 uitbreidingen en 9 accessoirespaketten, laten we hopen dat het net als van 1 naar 2 meer wordt.

  1. ze hebben alleen de domeinnamen tot ep10 en sp10. hadden ze ook bij sims 2 maar daar kwamen er maar 8 ep”s en 9 sp’s voor.

 21. Dit is zeker niet de laatste uitbreiding van de sims 3, anders had dit al aangekondigd geweest op de site van de sims 3 of op de televisie. En er moet zeker seizoenen komen!!

 22. Dit kan niet waar zijn!! :O
  Als het echt zo is word ik zo boos hè!
  ik ga persoonlijk naar EA toe en sleur ze aan de oren mee naar buiten! :@

 23. Hmm.. ergens zou het me niks verbazen..
  Vanwege de Social Media hype en online gebeuren, zou het me niks verbazen dat sims 4 online word!

  1. @ jelle: Het zal inderdaad gewoon een fout zijn, maar dit kun je ook op een normale manier mededelen. En verder moet juist jij geen commentaar leveren op een typfoutje van Showtime aangezien het Nederlands van jou ook niet bepaald correct is…

 24. Ik weet zeker dat ze daarmee bedoelen nieuwste uitbereiding ea heeft toch ook een keer gezegt dat er zoiezo een keer seizoenen zou komen ?

 25. Beestenbende je hebt gelijk, dat wilden ze idd bij na middernacht stoppen, maar er zou een aparte uitbreiding van komen. Dus weten we ook zeker dat seizoenen komt!

 26. het lijk mij verstandig dit aan ea te vragen want zo komen we nergen want een zegt ze gaan door en weer ander zegt van niet daar om lijkt het mij verstandig dit aan ea vragen dan weten we zeker of goed of foud is

 27. Mensen Mensen! lees allemaal dit. ik stuurde deze vraag op twitter naar SimGuruGraham: @SimGuruGraham is showtime the last EP for the sims 3 ?
  en hij stuurde dit terug: It’s the only upcoming Sims 3 release that we’ve currently announced 😉 RT @jelledegroot (cont) tl.gd/fpidr. ik hoop dit ik jullie hiermee op de hoogte heb kunne houden 😉

 28. ik heb de vertaling opgezocht voor de mensen die niet weten wat het betekent, @SimGuruGraham stuurde dit net op twitter naar mij: Het is de enige aanstaande Sims 3 release die we momenteel hebben aangekondigd (vertaalt)

 29. & net geleden stuurde hij dit naar mij: @jelledegroot @_Vintage_kiss_ I appreciate the interest, I just can’t discuss future games that haven’t been officially announced yet 🙂
  vertaling: Ik waardeer de interesse, ik kan het gewoon niet in op de toekomstige games die niet officieel zijn nog niet bekend

 30. WAAAAAAAAAATTTT!!!!!!!!!!!!! dat kan niet echt niet het mag niet het kan niet!!!! Ik wil meer uuitbereidingen ze kunnen bijvoorbeeld iets van sporten doen ofzo zoals tennis basketbal enzo is veel werk maar wel leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik zie ze dat eigenlijk wel doen xD Hoop het Maar als dit de laatse is ga ik hem niet kopen dan ga ik sims 4 wel kopen als ie er is~!!!!!! xD ;P

 31. Jullie zijn ook niet slim hè ze bedoelen de laatst uitgebrachte uitbreiding pfff er komen echt nog wel nieuwe uitbreidingen aan bart smit weet net ze veel als wij.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *